• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet döneminde size de oluyo mu??

zeyneprana_

Bulutsuz bir gökyüzüdür güzelliğin❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2014
31
10
13
Hanımlar adet döneminin özellikle ikinci ve üçüncü günlerinde özür dileyerek mideniz bulanacak belki ama böyle et parçası gibi bir şeyler geliyor. Çok korkuyorum bakamıyorum da öyle şeylere içim bi tuhaf oluyor. SiZe de oluyo mu normal midir jinekolojik bi durum mu cevap lütfen:( ????

Hanımlar adet döneminin özellikle ikinci ve üçüncü günlerinde özür dileyerek mideniz bulanacak belki ama böyle et parçası gibi bir şeyler geliyor. Çok korkuyorum bakamıyorum da öyle şeylere içim bi tuhaf oluyor. SiZe de oluyo mu normal midir jinekolojik bi durum mu cevap lütfen:( ????
merhaba. et parçası diye bahsettiğin kan pıhtısı mı yoksa gerçekten et mi onu bilmen lazım. kan pıhtısıysa bu bende de oluyor canım ama et parçası normal bir durum olmasa gerek.jinekoloğa görün bence

Bu, rahim duvarının gereğinden kalın olduğunu gösterir, bir doktora görün istersen

Canm bu cik normal.bildigim kadariyla cunku rahim kendini temizliyo yukarda arkadasda soylemis endiselenecek durum yok

Bence de normal
Bende de hep olurdu
Tiksinirdim :27:
Ama doğum kontrol hapı kullanmaya başladığımdan beri olmuyor
Ben onu yumurtanın atılmasına bağlıyorum o yüzden :110:

Back