kızlar adet dönemlerinde özellikle biterken son bir iki gün vajinamda aşırı derecede kaşınma oluyor. yıkıyorum siliyorum falan rahatlıyor ama 15 dakika sonra yine başlıyor. mantar mıdır bilemedim her zaman olmuyor çünkü. iç taraflar kızarmış birazda doktora gitmeyi düşünüyorum her ay ama geçince unutuyorum niye böyle oluyor bilgisi olan var mı?
kızlar adet dönemlerinde özellikle biterken son bir iki gün vajinamda aşırı derecede kaşınma oluyor. yıkıyorum siliyorum falan rahatlıyor ama 15 dakika sonra yine başlıyor. mantar mıdır bilemedim her zaman olmuyor çünkü. iç taraflar kızarmış birazda doktora gitmeyi düşünüyorum her ay ama geçince unutuyorum niye böyle oluyor bilgisi olan var mı?
kullanılan pedle ilgili sanırım. orkid bana da kaşıntı yapıyor ama şu an piyasadaki tek iyi ürün o. zamanında, iyi zamanlarında libresse kullanıyordum, sonradan bozdu bırakmak zorunda kaldım, artık zaten yok galiba. kızarıklık kaşıma sebebiyle olmuş olabilir. son günlerde zaten hafifliyor, günlük pedlerden kullansanız, hani ince oluyor günlük kullanım için.