adet donemınde et parcası gelmesı

bm3ekim

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
2
0
16
Azerbaycan
adet donemınde 4 parmak buyuklıgunde 2 parmak kalınlıgında et geldı kızlık zarıma bısey olmus olabılırmı ? ogunden sonra kanlı olan adetlerımde sancı gelmıo yıne et parcası dusurdugumde sancılarım oluyor 12 yasında adet gormeye basladım 14 yasındayken oldu bu olay sımdı 19 yasındayım yorumlarınızı beklıyorum ? normalmı bu etparcaları ? geldıgınde 2 3 saat sancım oluyor

büyük ihtimalle rahim içi dokusudur. çünkü adette sadece kanama olmaz, rahim içi dokusu da dökülür... ama yine de bir doktora görünebilirsiniz. kızlık zarıyla ise hiç bir ilgisi olduğunu sanmıyorum...

benım kızlıgıma bısey olmusmudur derken kasıt ettıgım o et parcası cıkarken zarar verme ıhtımali varmı ?

benım kızlıgıma bısey olmusmudur derken kasıt ettıgım o et parcası cıkarken zarar verme ıhtımali varmı ?

hayır bişi olmamıştır cnm.onlar büyük ihtimalle rahim iç duvarının dökülmesi. kızlık zarı ztn regli geçirecek şekildedir. nettende şekillerine bakarsan ne dediğimi daha iyi anlarsın.ortasında delik şeklinde olan genelde çoğu kişide olanmış.kafana takma bişi olmaz normal yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…