Adet döneminde ağrı

library_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
303
366
33
Arkadaşlar,herkese iyi günler diliyorum. :)
23 yaşındayım ve bekarım.Kendimi bildim bileli adet dönemim genellikle sancılı geçer.3-4 sene önce kadın doğum bölümüne gidip ultrasona girdim çok şükür ki bir şey çıkmadı.Adet döneminde sancının normal olduğunu biliyorum ama şöyle bir sorunum var.Genelde ağrı sadece ilk 1-2 gün olmaz mı?Bugün 4.günüm olmasına rağmen çok sancılandım.Dayanılmayacak kadar değildi ama sancım vardı pelvik bölgemde.Doktora gideceğim,randevumu aldım ama sanırım biraz rahatlamaya ihtiyacım var.Korkuyorum.Sizce ciddi bir şey olabilir mi? Ve ayrıca evli olmadığım için doktor sanırım sadece ultrasondan muayene edecek değil mi?

Şimdiden teşekkürler.

Bence korkma muhtemelen hormon bozukluğu diyecek pek bilgim yok ama arkadaşımda da olmuştu bu hormon bozukluğu demişti .Doktora gittiğin zaman muayene olmadan önce bekâr olduğunu söyle ona göre muayene eder ultrason cihazını ile.

Kendini üşütme özellikle ayaklarını bende öyleydim bakarken sancı ve mide bulantisindan kusmaya herşey vardı evlenince geçer ben üşüyünce hala agrir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…