• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet dönemimin ilk günleri...

proing

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
595
281
648
Konya
Kızlar bu sorun mudur yada herkesde aynı mıdır bilmiyorum ama beni rahatsız eden bir durum,
adet dönemimin ilk 2 günü koyu kahve rengi akıntı oluyor ve çok şiddetli karnım ve kasıklarım ağrıyor, birkaç gün sonra adet oluyorum ve ağrılarım geçiyor zaten 3 gün sürüyor,

Bu kahverengi akıntı normal midir umarım bir sağlık sorunu değildir ve ilk günlerde herkes ağrı çeker mi?

canım aynı şekilde teyzem ve kızıda böyle adet oluyormuş ben kızını dr a götürmesini tavsiye ettim çünkü o daha da kötü 8 gün adet 5 gün kahverengi leke şiddetli kasık ve karın ağrısı 3 günde kan şeklinde adet oluyormuş ama teyzem şiddetle reddetti benim kızım sağlıklı normal oluyor dr da ne işi var dedi daha 14 yaşında böyle olması normal falan dedi bende daha ağzımı açmadım.
ben buna kistin yada çikolata kistinin sebep olduğunu biliyorum bence bir kere dr a görün hiç birşey kaybetmezsin inş güzel sonuçlarını buraya yazarsın.

Jinekoloğa hiç gitmedim ve korkuyorum açıkcası,
birşey daha sorucam utanarak, kanamam başladı bugün ama kaygan sünen bir yapısı var,sanki akıntı gibi ,
ilk günlerde kanama böyle mi olur?

Sen daha yeni regl oldun sanırım oyuzden bu şikayetlerin sendekinin bı sorun olduğunu sanmıyorum ben

Back