How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

adet dönemi beta hcg

goodnight

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
185
77
123
merhabalar bayanlar ..ben evlenmeden önce her ay düzenli olarak 28-30 günde bir adet olurdum.evlendikten sonra bi kaç kez ara kanamam oldu.ve maksimum adet günüm 34 gün olmuştu.bu ay normlde adet olmam gereken günde korunmasız ilişkim oldu.ama adet olmamıştım ve 10 gün oldu ben hala adet olmadım.dün beta hcg baktırıdm gebe değilim.edindiğim bilgilere göre embriyo 6 günde rahime tutunuyormuş.embriyo tutunduktan 8 gün sonrada beta hcg görünüyormuş.sizce hamile olma şansım varmıdır.benimle aynı yada benzer durumu yaşayan birileri var mı

merhabalar bayanlar ..ben evlenmeden önce her ay düzenli olarak 28-30 günde bir adet olurdum.evlendikten sonra bi kaç kez ara kanamam oldu.ve maksimum adet günüm 34 gün olmuştu.bu ay normlde adet olmam gereken günde korunmasız ilişkim oldu.ama adet olmamıştım ve 10 gün oldu ben hala adet olmadım.dün beta hcg baktırıdm gebe değilim.edindiğim bilgilere göre embriyo 6 günde rahime tutunuyormuş.embriyo tutunduktan 8 gün sonrada beta hcg görünüyormuş.sizce hamile olma şansım varmıdır.benimle aynı yada benzer durumu yaşayan birileri var mı

Ben dün baktırdım beta hcg ye... Adet olmama 6 gün vardı 0.04 çıktı normal şartlarda gebelik gözükmüyor ama bebek bazen geç tutunabiliyormuş rahime o yüzden adet günü geçmediği sürece belli olmaz dedi dr. Bi de nette okumuştum bazılarında bu olay çok daha geç olabiliyormuş, adet günü 17 gün geçtükten sonra bile hamile olduğunu öğrenenler var.. Umarım hakkında hayırlısı olur canım :)

Back