Adet dögüsü

Kdrdkga

Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
463
149
18
25
Mrb arkadaslar şuan kafama birşey takıldı normalde herkez ayda 1 kez adet olur değil mi ? Ben az önce regl takvimi mi inceledigimde Ocak ayında 1 ay içinde 2 kez adet olmuşum bi 5 de olmuşum sonra ay sonuna doğru 28 de tekrar olmuşum regl dongum genel olarak 24,26 arada 1,2 gün oynuyor bazen bu bir sorun mu yani hesapladigimda arada 24 gün olmuş oluyor orda sorun yok ama 1 ayda iki kez regl olmuş oluyorum böyle yaşayan varmı aranızda ?

Kist veya başka hormonal durumlarda olabiliyor yada siz yerleşme kanaması geçiriyo olabilirsiniz gebelik ihitimali varsa

Normal adet döngüsü 21 35 gün arasında değişir yani sizin bir ayda 2 kez denk gelmesi normal döngünüz 24 gün civarındaysa

Kist veya başka hormonal durumlarda olabiliyor yada siz yerleşme kanaması geçiriyo olabilirsiniz gebelik ihitimali varsa
Yok hayır hamilelik ihtimali yok zaten Ocak ayında olan birseydi sonra onun üstüne adet oldum 1 kez bugün öyle bakarken kafamı karıştırdı ondan sormak istedim bildiğim kadarıyla kistim yok ulturosonda olsa gozukurdu heralde hormon testi de vermiştim sayfamda da mevcut onda da bir sorun gozukmuyor ama belkide döngu kısa olduğu için mi acaba

Normal adet döngüsü 21 35 gün arasında değişir yani sizin bir ayda 2 kez denk gelmesi normal döngünüz 24 gün civarındaysa
Evet 24,26 genel olarak çok nadir stres falan olduğumda 27 ye uzar benimde kafamı o karıştırdı dedim normalde ayda 1 kez olması lazım 😅😅 teşekkür ederim

Yok hayır hamilelik ihtimali yok zaten Ocak ayında olan birseydi sonra onun üstüne adet oldum 1 kez bugün öyle bakarken kafamı karıştırdı ondan sormak istedim bildiğim kadarıyla kistim yok ulturosonda olsa gozukurdu heralde hormon testi de vermiştim sayfamda da mevcut onda da bir sorun gozukmuyor ama belkide döngu kısa olduğu için mi acaba
Bişey diyemem döngüyle alakalı olduğunu düşünmiyorum fakat eğer polip gibi şeyler varsa ultrasonda gözükmez rahim filmi ile tespit edilebilir. Onun dışında tiroid hormonlarına baktırmanı öneririm

Back
X