Adet dısı kanama

Ask sana benzer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
3.436
1.866
Merhaba ben aranıza yeni katıldım.1.5 yıllık evliyim evlendigimiz ilk gunden beri bebek istiyoruz .doktora gittik esimde ufak sorun cıktı.benim bu ay ilk defa adet olmama 2 hafta kala bir hafta boyyunca kahverengi leke geldi .ilk defa basıma geliyor acaba yerlesme kanaması mı yoksa yumurtlamamı ? Bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen ??

Canm anca test yaparak anlayabilirsin bi gebelik testi alip yap ben 6 haftalik hamileym bnde kahverngi akitim vardi doktor dusukte olabilir yerlesme kanamasi da olabilir ama hamile degilsn de addet oncesi kanama olabilir doktor gttin mi

Massalh rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip eder insallah cnm... Doktora henüz gitmedim yitsem testte çıkar mı normal adet günüm gelmeden acaba ... Bugün dayanamayıp test yaptm idrar ama kanama sızıntı gıbı hala geliyor acaba tutunmayamı çalışıyor hala yoksa kanamayla dışarımı atıyor bilemedim :KK43:(

Canim eger oyle bi suphen varsa direk doktoraa gtt ilac beriyr bebegn tutunmasi iicin ve hiv bir is yapamdn sadece yatman gerekiyr

elifffff sen kacinci haftanda ogrendn bebişni.... betaya baktırdın mı bide ben bugün test yaptırdım 5,3 çıktı gebelik yok dedi ama daha 5Nci haftam yani adet haftam gelmedi haftaya p tesi adet döngüm erken gitmişim dimi bazen adetten 5 gün sonra bile olabiliyor gebelik bell olma durumu dedi doktor

elifffff sen kacinci haftanda ogrendn bebişni.... betaya baktırdın mı bide ben bugün test yaptırdım 5,3 çıktı gebelik yok dedi ama daha 5Nci haftam yani adet haftam gelmedi haftaya p tesi adet döngüm erken gitmişim dimi bazen adetten 5 gün sonra bile olabiliyor gebelik bell olma durumu dedi doktor
Canm ben adetim iki gun geccikti kan verdim negatif ti 10 gun gecicikti 169 cikti bekle eger hastalanmazsan dokotra gt tekrarla

X