• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet dışı kanama

aysininannesi

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
17
0
16
Bursa
merhaba arkadaşlar.hemen hemen 6,5 yıldır spiralim takılı.bu ara ilişkidede ağrım oluyodu.yalnız kafamı kurcalayan adetim bitti bir kaç günsonra kanama olmaya başladı azar azar akıntı ile geliyor.acaba spiral kaynaklımıdır yoksa kanser filan mı oldum acaba içim içimi yiyor.benzeri başına gelen bir bilgisi olan varmıdır acaba?öff kafamda yine deli sorular..

merhaba arkadaşlar.hemen hemen 6,5 yıldır spiralim takılı.bu ara ilişkidede ağrım oluyodu.yalnız kafamı kurcalayan adetim bitti bir kaç günsonra kanama olmaya başladı azar azar akıntı ile geliyor.acaba spiral kaynaklımıdır yoksa kanser filan mı oldum acaba içim içimi yiyor.benzeri başına gelen bir bilgisi olan varmıdır acaba?öff kafamda yine deli sorular..

ben bekarım ama adetlerim uzun sürüyo ilk siyah sonra kahve sonra kan en son yine kahve sanırım o hastalık enfeksiyon filanda olabilir kist yada doktara gitmek gerikiyo arada sarı akıntımda oluyo spirali ile alkası yok sanırım bende de oluyo çünkü

Back