Merhaba. Bir süredir forumu takip ediyordum ve kozmetik ürünler hakkında birkaç fikir almak için üye olmayı düşünmüştüm ama kısmet bu konuyaymış.
Bir sürü siteye göz attım. Bu forumdaki konulara da baktım ama daha çok kafamı da çok karıştırdı bunlar. Umarım bana yardımcı olabilecek birileri vardır.
Birkaç hafta önce adetimi olmadan kahverengi akıntılar gelmeye başladı. Ben de adetimin başlangıcı olabileceğinden fazla üzerinde durmadım. Birkaç gün sürdü bu ve sonrasında da adetim başladı. Bitmesine yakın olduğu zamanda da azar azar birkaç gün boyunca gelmeye devam etti. Sonrasında geçti diye sevinmişken geçen hafta cumartesi günü tekrar gelmeye başladı. Adetime daha 2 hafta vardı. Sonrasında bazen kırmızı bazen kahverengi şekilde geldi. Şu anda da yoğun şekilde ve koyu kırmızı renkte geliyor. Bir kısmı da ne koyu ne açık bir kırmızı tonunda, genelde adetimde görmediğim cinsten. Ağrım yok. Pedime fazla bulaşmıyor, peçeteyle sildiğim zaman çok daha fazla geliyor. Yaşım 20. Daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı. Sizce üşütmekten ya da stresten kaynaklı bir durum olabilir mi?