• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet dışı kanama

• Konu Sahibi Konu Sahibi yedek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yedek

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2013
3
0
16
Ankara
Merhaba. Bir süredir forumu takip ediyordum ve kozmetik ürünler hakkında birkaç fikir almak için üye olmayı düşünmüştüm ama kısmet bu konuyaymış.

Bir sürü siteye göz attım. Bu forumdaki konulara da baktım ama daha çok kafamı da çok karıştırdı bunlar. Umarım bana yardımcı olabilecek birileri vardır.

Birkaç hafta önce adetimi olmadan kahverengi akıntılar gelmeye başladı. Ben de adetimin başlangıcı olabileceğinden fazla üzerinde durmadım. Birkaç gün sürdü bu ve sonrasında da adetim başladı. Bitmesine yakın olduğu zamanda da azar azar birkaç gün boyunca gelmeye devam etti. Sonrasında geçti diye sevinmişken geçen hafta cumartesi günü tekrar gelmeye başladı. Adetime daha 2 hafta vardı. Sonrasında bazen kırmızı bazen kahverengi şekilde geldi. Şu anda da yoğun şekilde ve koyu kırmızı renkte geliyor. Bir kısmı da ne koyu ne açık bir kırmızı tonunda, genelde adetimde görmediğim cinsten. Ağrım yok. Pedime fazla bulaşmıyor, peçeteyle sildiğim zaman çok daha fazla geliyor. Yaşım 20. Daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı. Sizce üşütmekten ya da stresten kaynaklı bir durum olabilir mi?

Merhaba. Bir süredir forumu takip ediyordum ve kozmetik ürünler hakkında birkaç fikir almak için üye olmayı düşünmüştüm ama kısmet bu konuyaymış.

Bir sürü siteye göz attım. Bu forumdaki konulara da baktım ama daha çok kafamı da çok karıştırdı bunlar. Umarım bana yardımcı olabilecek birileri vardır.

Birkaç hafta önce adetimi olmadan kahverengi akıntılar gelmeye başladı. Ben de adetimin başlangıcı olabileceğinden fazla üzerinde durmadım. Birkaç gün sürdü bu ve sonrasında da adetim başladı. Bitmesine yakın olduğu zamanda da azar azar birkaç gün boyunca gelmeye devam etti. Sonrasında geçti diye sevinmişken geçen hafta cumartesi günü tekrar gelmeye başladı. Adetime daha 2 hafta vardı. Sonrasında bazen kırmızı bazen kahverengi şekilde geldi. Şu anda da yoğun şekilde ve koyu kırmızı renkte geliyor. Bir kısmı da ne koyu ne açık bir kırmızı tonunda, genelde adetimde görmediğim cinsten. Ağrım yok. Pedime fazla bulaşmıyor, peçeteyle sildiğim zaman çok daha fazla geliyor. Yaşım 20. Daha önce hiç böyle bir şey olmamıştı. Sizce üşütmekten ya da stresten kaynaklı bir durum olabilir mi?

Bakıre mısınız ılıskıye gırıyomusunuz

Eger ılıskıye gırıyosanız oncelıkle duzenlık 6 ayda bır smaer aldırın

Enfeksıyon kapmıs olabılırısnız
Genıtal sıgıl belırtısı olabılır
Polıstıstık over olabılır pek cok neden sayabılırım sıze. Bununla alakalı hemen bır Test yaptırın kadın dogum gıdın bakıreysenız bakıre oldunuzu muane olmadan once soyleyın en azından ustrasonla ustten yumurtalıkların capını olcerler

Bıde ara kanama normaldır ara ara olabılır korkma

yumurta catlarkende kanama olabilir...endişe etme....

Çok şükür geçti. Çoook teşekkür ederim cevaplarınız için. Umarım bir daha tekrarlamaz. Allah hepimize şifa versin. :)

Çok şükür geçti. Çoook teşekkür ederim cevaplarınız için. Umarım bir daha tekrarlamaz. Allah hepimize şifa versin. :)

Eger aktıf bır ıkıskınız varsa muhakkkak ve muhakkak duzenlı smear aldırın 6 ayda bır

Gecmıs olması suan ıcın belkı bı ısarettır yanı ıhmale getırmeyın

Son düzenleme:
Eger aktıf bır ıkıskınız varsa muhakkkak ve muhakkak duzenlı smear aldırın 6 ayda bır

Gecmıs olması suan ıcın belkı bı ısarettır yanı ıhmale getırmeyın

1 gün boyunca bir şey yoktu, ben de geçti sanmıştım ama geçmemiş. Yoğun değil ama yine kahverengi şekilde sildiğim zaman geliyor. Daha önce ilişkiye girmedim. Bugünle birlikte bir hafta oldu. Normalde de adetim uzun sürer, o yüzden biraz bekledim ama...

doktora gitihmal etme yumurtluyoda olabilirsin ama kistik bişi de olabilir kötüyü düşünme önemli bişi değildir umarım ama nolur nolmaz tedbir amaçlı git canım geçmiş olsun
ALLAH yar ve yardımcın olsun AMİN

Back