Arkadaşlar daha adetime 10 gün var ama vajinamdan kan geldi. Önce kırmızı sonra kahverengi renkte. Hamilelik şüphesi vardı fakat neredeyse dört ay oldu bu süre içinde yapılan iki tane kan testi ve üç tane idrar testi de negatif, en son testi yaklaşık bir buçuk ay önce yaptırdım. Nedir sizce bu durum? Hasta mıyım yoksa hala hamilelik şüphem mi var!?
benim de adet dışı kanamalarım çok olur..hatta kızken de çok olurdu ancak doktorlar kesin bir teşhis koyamadılar ve stres kaynaklı dediler... evlendim , evlendikten sonra geçen seneye bir sıkıntım yoktu... geçen sene arada lekelenmelerim çok olurdu... bu sene 3-4 aydır 15 güne bir adet görmeye başladım .. internette araştırdığım kadarıyla polip olabilirmiş, cesaretimi toplarsam ve iyi bir doktor bulabilirsem en kısa zamanda doktora gideceğim...
senin de daha önce sıradışı kanamaların oluyor muydu? yani sıradışı kanaman ilk defa mı oldu? eğer ilk defa olduysa büyük bir olasılıkla, ya hava değişimi ya ağır kaldırmak veya çok stresli bir dönemden geçiyor olabilirsin.. ancak bu durum daha önceleri de varsa doktora görünmelisin...
şimdiden geçmiş olsun....
Bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var. İlşkimin üstünden 24 gün geçti kan testi negatifti. Fakat bir sonraki ay reglim normalden çok kısa süre sürünce tekrar kan testi yaptım o da negatif. Ayrıca bebek olmuş olsa yedi haftayı geçmiş olacağı için karından ultrason baktırdım bir şey yok. Ama forum sitelerinde testleri negatif çıkan hamile olduğunu dört aya kadar öğrenemeyen kadınların olduğunu öğrenince paniğe kapıldım. Çünkü durum böyle olunca ben röntgen çektirdim, ilaç aldım, e sigara zaten kullanıyorum. İki testin yanlış çıkması, karından ultrasonda görülmeme ihtimali var mı? Reglim iki aydır bir tuhaf ve şimdi de daha regliye 10 gün varken kahverengi lekeler. Biri aydınlatsın beni lütfen, saçma gelebilir belki ama yardıma çok ihtiyacım var.