3 Gün Önce Test Yapmıştım Negatif Sonucu Aşdım Adetime Şu An 9 Gün Var Ve Son Beş Saatir Mememin Çevresi Değilde Meme Ucumda Sızlama Var Dokununca Çok Acıyor Hayatımda İlk Defa Meme Ucum Sızlıyor Ama Psikolojik Değil Yani Gerçek Onun Dışında Her Hangi Bir Gebelik Belirtisi Hissetmiyorum Gebemiyim Değilmiyim Hiçbilmiyorum..Merhaba şimdi nasılsınız?
15 i Eylül bekliyordum bu arada adetim her xaman düzenli olurduBen evli değilim abla ama bende de 1 Eylül kahverengi lekelenme oldu sonra damla seklinde dünden beri adet gibi fazla kan var ama 15 adet olcaktim acaba öne atmis ola bilirmi adetim?
Kaç Yaşındaydın KardeşimBen evli değilim abla ama bende de 1 Eylül kahverengi lekelenme oldu sonra damla seklinde dünden beri adet gibi fazla kan var ama 15 adet olcaktim acaba öne atmis ola bilirmi adetim?
24 yaşım var canimKaç Yaşındaydın Kardeşim
Ara Kanamadır Belki Ama Tekrar Olursa Böyle Doktora Gitsen İyi Olur..Ben evli değilim abla ama bende de 1 Eylül kahverengi lekelenme oldu sonra damla seklinde dünden beri adet gibi fazla kan var ama 15 adet olcaktim acaba öne atmis ola bilirmi adetim?
Peki ara kanaması neden olur?Ara Kanamadır Belki Ama Tekrar Olursa Böyle Doktora Gitsen İyi Olur..
Benimde Yaşadığım Ara Kanamaymış Çünkü Ara Kanama İlk Kahverengi Lekelenme Şeklinde Sonra Kanama İle Belirti Veriyor Hormonal Dengesizlikler Sağlıklı Beslenmeme Gibi Sorunlardan Oluyor Eğer Adetse Pis Kan Kokusundan Anlarsın ZatenPeki ara kanaması neden olur?
Ama 1 ayda iki kere adet görenler varmış ileri atiyormuş
Evet pis kan kokusu var birazBenimde Yaşadığım Ara Kanamaymış Çünkü Ara Kanama İlk Kahverengi Lekelenme Şeklinde Sonra Kanama İle Belirti Veriyor Hormonal Dengesizlikler Sağlıklı Beslenmeme Gibi Sorunlardan Oluyor Eğer Adetse Pis Kan Kokusundan Anlarsın Zaten
Ne zamandir panik atak yaşıyorum neden bu oldu diyeEvet pis kan kokusu var biraz
Birde ara kanama ne zamana gibi duruyor birde tehlikeli mi?
Ara Kanama Tehlikeli Değil Tekrarlarsa Altta Yatan Bir Sebebi Olduğu Düşünülür..Evet pis kan kokusu var biraz
Birde ara kanama ne zamana gibi duruyor birde tehlikeli mi?
Korma Hemen Çok Rhatsız Oluyorsan Bu Drumdan Doktora Görün İstersenNe zamandir panik atak yaşıyorum neden bu oldu diye
Bende hastalık takıntısı var o yüzden çok panikliyorumKorma Hemen Çok Rhatsız Oluyorsan Bu Drumdan Doktora Görün İstersen
İşte korkuyorum tekrarlar diyeAra Kanama Tehlikeli Değil Tekrarlarsa Altta Yatan Bir Sebebi Olduğu Düşünülür..
Doktora Görün istersen İçin Rahat Olurİşte korkuyorum tekrarlar diye
Evet doktora görüncem ablaDoktora Görün istersen İçin Rahat Olur