Adet dışı kanama

Lisarose

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
42
Puanlar
18
Merhaba kızlar sizlerede danışmak istediğim bir konu var, belki benzer bi durum yaşamışsınızdır.

Cuma günü eşimle birlikte olduk, cumartesi günü iftara yarım saat kala kanamam olmuş ufak leke felan degil avuç içi kadar vardi ertesi güne kadar devam etti bu kanama kahve rengini almaya başladı. Bugün biraz azalmış durumda. Bu süreçte kasıklarımda ağrıda vardı arada belime veya bacağıma vuran. Adetimle alakasi yok bi bucuk hafta önce temizlenmiştim ayrica rengi felanda farkli olur normalde..

Kızlar selam,

Açıkcası benzer bir sorun yaşıyorum hemen yazmak istedim. Geçen hafta pazartesi erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla birlikte olduk. Herhangi bir bulasma olamadı. Ama salı-çarşamba-perşembe-cuma hafif pembemsi bir kanlı akıntı geldi. Sonra hesapladım yumurtalama donemım cumaymıs. Cumartesi hiçbir şey yok pazar da tam yok diyorum iftar sonrası kanlı akıntım oldu asırı korkuyorum. Böyle bir şey yaşıyam var mı? Sadece akıntım olacağı zaman karnımda hafif bir ağrı oluyor. Anlamadım gitti. Dün kü akıntım kankıydo. Ondan öncekiler pembe. Hamile olmak istemiyorum daha reglime 13 gün var bugunden itibaren. Bir de internette okudum yumurta catlaması da olabilir diye düşünüyorum ama sizce yerleşme olabilir mi? Bu kadar erkenden yani?

sürtünmeyle hamile kalınmaz

Evet ben de öyle düşünüyorum kızlık zarım bozulmadı ama internette saçma sapan yorumlar var olur diye aşırı tedirgin oldum neden olabilir bu kanama peki? Diyelim hamileyim hemen böyle bir kanama görülür mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…