Adet dışı kanama yardımm

englishmaster

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2020
907
1.569
Ben 23 yaşındayım hiç ilişkiye girmedim sürekli akıntım var hep bazen kanamalı kahverengi vs daha önce gittim doktora bir ay önce falan bakıldı ultrasonla bişey çıkmadı . Antibiyotik yazdı ama geçmedi yine kanlı akıntım ve kaşıntım var sizce neden olabilir .İdrar testi verdim böyle çıktı sonuç HER SAHADA: BOL BAKTERİ,7-8
EPİTEL VE 4-5 LÖKOSİT
GÖRÜLDÜ. enfeksiyon mu yapıyor bu kanlı akıntıları lütfen bilen birisini yardımcı olsun psikolojim cok kötü kötü hastalıktan şüpheleniyorum

enfeksiyon yaşıyorsun canım hem kaşıntı hem kanlı ise enfeksiyondur. bol bol maydanozlu limonlu su iç canım bide iç çamaşarına çay ağacı yağı damlatabilirsin bide clife macun deneyebilirsin tekrarlamaz en azından çok faydasını gördüm

Ayy benim sene de 2 kere hatta bazen 3 5 kere başıma gelen lanet sey. Bol su iç canım iç camasiirni pamuklu tercih et ve utuleyerek giy. Ben azcik ağır kaldırayım kanama gelir. Azcik fazla yuruyim kanama gelir. Sinirleneyim kanama gelir. Artik bıktım. Bi kac sene öncesi 1 ay boyunca geldi rahimde yara varmış geçti. Ama o kanama malesef benle kaldi. Çok geçmeden başka doktora git. Ben hep erteledim. Sen yaptığımı yapma hemen doktora git

Doktorda gittiniz mi kanama sebebi yaradan mı acaba baya peçete dolusu geliyor

Doktorda gittiniz mi kanama sebebi yaradan mı acaba baya peçete dolusu geliyor
Enfeksiyon malesef kanama yapar. Ama bir sürü nedenleri var belki ara kanamadir . Benim yaram geçti ama ağır falan kaldirsam kanama geliyor alıştım artık. Yara iyilestikten sonra gelen kanamalarim için gitmedim. Benim kizligimdan beri sıkıntılarım var zaten rahime ile

Olabilir.Bazen adet dönemi 15 günde birde olabiliyor.

Yaa rahim de olabilir hormonlarinizda da sorun olabilir vs vs tabii ki doktorlar daha iyi bilir ama şu an idrarınızda enfeksiyon var belki tekrar idrar testi ve kültürü alınır, kullanılan antibiyotik işe yaramış mi bakılır. Hani kesin olan şey idrarinizda enfeksiyon varmış ama net bu kanamalar onunla mı alakalı derseniz başka nedenlerden de olabilir. O yuzden bence doktora gidin. Ben koca karı ilacı diye tabir edilen ilaçlara pek güvenmiyorum durumu daha da kötülestirebilecegini düşünüyorum. Ama yine siz bilirsiniz sizin vücudunuz sizin kararınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…