- 28 Kasım 2020
- 907
- 1.569
-
- Konu Sahibi englishmaster
enfeksiyon yaşıyorsun canım hem kaşıntı hem kanlı ise enfeksiyondur. bol bol maydanozlu limonlu su iç canım bide iç çamaşarına çay ağacı yağı damlatabilirsin bide clife macun deneyebilirsin tekrarlamaz en azından çok faydasını gördümBen 23 yaşındayım hiç ilişkiye girmedim sürekli akıntım var hep bazen kanamalı kahverengi vs daha önce gittim doktora bir ay önce falan bakıldı ultrasonla bişey çıkmadı . Antibiyotik yazdı ama geçmedi yine kanlı akıntım ve kaşıntım var sizce neden olabilir .İdrar testi verdim böyle çıktı sonuç HER SAHADA: BOL BAKTERİ,7-8
EPİTEL VE 4-5 LÖKOSİT
GÖRÜLDÜ. enfeksiyon mu yapıyor bu kanlı akıntıları lütfen bilen birisini yardımcı olsun psikolojim cok kötü kötü hastalıktan şüpheleniyorum
O bakire birine yapılır mıTekrar doktora git bence belki kültür yaparlar.
Doktorda gittiniz mi kanama sebebi yaradan mı acaba baya peçete dolusu geliyorAyy benim sene de 2 kere hatta bazen 3 5 kere başıma gelen lanet sey. Bol su iç canım iç camasiirni pamuklu tercih et ve utuleyerek giy. Ben azcik ağır kaldırayım kanama gelir. Azcik fazla yuruyim kanama gelir. Sinirleneyim kanama gelir. Artik bıktım. Bi kac sene öncesi 1 ay boyunca geldi rahimde yara varmış geçti. Ama o kanama malesef benle kaldi. Çok geçmeden başka doktora git. Ben hep erteledim. Sen yaptığımı yapma hemen doktora git
Enfeksiyon malesef kanama yapar. Ama bir sürü nedenleri var belki ara kanamadir . Benim yaram geçti ama ağır falan kaldirsam kanama geliyor alıştım artık. Yara iyilestikten sonra gelen kanamalarim için gitmedim. Benim kizligimdan beri sıkıntılarım var zaten rahime ileDoktorda gittiniz mi kanama sebebi yaradan mı acaba baya peçete dolusu geliyor
Olabilir.Bazen adet dönemi 15 günde birde olabiliyor.Ben 23 yaşındayım hiç ilişkiye girmedim sürekli akıntım var hep bazen kanamalı kahverengi vs daha önce gittim doktora bir ay önce falan bakıldı ultrasonla bişey çıkmadı . Antibiyotik yazdı ama geçmedi yine kanlı akıntım ve kaşıntım var sizce neden olabilir .İdrar testi verdim böyle çıktı sonuç HER SAHADA: BOL BAKTERİ,7-8
EPİTEL VE 4-5 LÖKOSİT
GÖRÜLDÜ. enfeksiyon mu yapıyor bu kanlı akıntıları lütfen bilen birisini yardımcı olsun psikolojim cok kötü kötü hastalıktan şüpheleniyorum
Kültür testi çiş testi. İlk ve son çişini kabin dışına orta çişini de kaba yapıyorsun.O bakire birine yapılır mı