• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet disi hormon değerleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Erbdky

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
2.290
1.419
133
39
Merhaba..Benim adetim 7 gün falan gecikti gebelik testi negatif hormon testide yaptırdım değerlerim çok kotu;
Lh 91
Fsh 65
Prolaktin 48
Progestoren 0.28
Doktorla görüşmedim değerleri gönderdim cevap gelmedi henüz bu testler adetin 2 3 günü bakiliyor normalde o yüzden adet dışı verdiğim için yuksek cikmis olabilirmi 😭😢

Lh bukadar yüksek olamaz normal de ya yumurtlama dönemi desin muhtemelen adetin de ondan gecikmiştir.

91 diye lh mi olur iyi değerlendir bence 😉
Valla öyle cikmis canım fsh da çok çok yüksek zaten erken menopoz riskim vardı adet te olmuyorum kafam çok karışık menopozami girdim diyorum 35 yaşındayım

Merhaba..Benim adetim 7 gün falan gecikti gebelik testi negatif hormon testide yaptırdım değerlerim çok kotu;
Lh 91
Fsh 65
Prolaktin 48
Progestoren 0.28
Doktorla görüşmedim değerleri gönderdim cevap gelmedi henüz bu testler adetin 2 3 günü bakiliyor normalde o yüzden adet dışı verdiğim için yuksek cikmis olabilirmi 😭😢
Prolaktin hormonunun normal degerler üzerinde olmasi adet olmayi geciktiriyor dolayisiyla gebe degilim adet te olmadim neden diye soruyosun cevap hormonlarinla alakali doktorun muhtemelen hormon ilaci vericek baska bi engel yoksa ilaçlardan sonra bormal seyrine donersin korkma

Prolaktin hormonunun normal degerler üzerinde olmasi adet olmayi geciktiriyor dolayisiyla gebe degilim adet te olmadim neden diye soruyosun cevap hormonlarinla alakali doktorun muhtemelen hormon ilaci vericek baska bi engel yoksa ilaçlardan sonra bormal seyrine donersin korkma
Prolaktin disinda diger degerlerin anlamini bilemiyorum insallah baska sorun yok tur

Prolaktin disinda diger degerlerin anlamini bilemiyorum insallah baska sorun yok tur
Doktorla görüştüm yumurtlama döneminde olabilirsin dedi adet dışı ölçümlerde sayısal sapmalar olabilir dedi yinede yüksek değerlerin dedi muayeneye gidemedim test sonuçlarına göre dedi yumurtalıkların durumuna da bakması lazimmis ben gidemedim henüz

Back
X