Adet desem degilim, e o zaman nedir bu kahverengi lekeler

Gebelik ihtimalin varsa ondan olabilir yada adetin başlayacak o yüzden oluyor

Gebelik ihtimalin varsa ondan olabilir yada adetin başlayacak o yüzden oluyor

Ayy insallah ole bisidir nerdeyse 5 sene olcak gelmesini bekleyeli.. Cogu yerde yerlesme kanamasi olabilir yazmislar ama bn 2 gundur devam edio ve agriyla birlikte gelio die baska bisidir die dusunmustum insallah bnde o cogunluktanimdir

Heveslendirmekte istemem hevesinizi kirmakda ben sadece yasadigimi aktarayim ilk bebegimde oyle oldum ben adet oldum desim kahverengi leke geldi bebek beklerkwn oldum dedim cok uzuldum neyse avuc ici kadar sonrasinda devami hic gelmeyince esime test aldirdim idrari damlatir damlatmaz saniyesinde cift cizgi sanada nasip olsun insallah benimki gbidir canim

Insallah canim. Bende heveslenmeyim die o deildir die dusunuodum hep, ama insallah oyledir. Kesilmeyede baslio sanirim. Artik her lavaboda deilde 2-3 gidisimde bi gelmeye basladi. Her ay umitle beklioruz. Rabbim insallah sabrimiz tukenmeden imtihanini gecenlerdn eyler bizide

Canım benim çok oluyor o durum.adet belirtisi olarak sayıyorum ben.

İki kere hamilelik belirtisi olarak olmuş, biri dış gebelik biri düşük maaalesef. Böyle leke olup sağlıklı devam eden de çok ama Ben görünce korkuyorum artık. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah

Cumlemize nasip etsin insallah canim hayirlisi bakalim.. Bekledik biraz daha bekleriz gelmezse.. Daha once hic bole bisi olmadi bnde bgnde kesilmis lekeler bakalim yarin ola hayr ola, adetim hic sasmaz. Rabbim o aciyi size ve bizlere de yasatmaz insallah saglikli gebelikler saglikli bebekler gelir.

Kizlar benim kirmizilar geldi cogu kiside oluosa bi hastalikta deildir belki die dusunuorum
Bakalim tekrarlarsa ayni durum doktora giderim

çatlamamış yumurta vardır ondan kesik kesik ve kahverengi gelmiştir ,
benım genelde öyle olur sıcak su torbası koyarım belime bacak arama falan ,
gelmesini kolaylaştırıyorum

Kizlar benim kirmizilar geldi cogu kiside oluosa bi hastalikta deildir belki die dusunuorum
Bakalim tekrarlarsa ayni durum doktora giderim

Bence bir hastalık değil progesteron hormonu adet yaklaştıkça azalıyor buna bağlı olarak rahimde dökülmeler başlıyor sanırım. O kadar doktora sordum hep olabilir vs diyorlar.

çatlamamış yumurta vardır ondan kesik kesik ve kahverengi gelmiştir ,
benım genelde öyle olur sıcak su torbası koyarım belime bacak arama falan ,
gelmesini kolaylaştırıyorum

Bnde agri gecsin die yapmistim iyi gelio gercekten :)

Bence bir hastalık değil progesteron hormonu adet yaklaştıkça azalıyor buna bağlı olarak rahimde dökülmeler başlıyor sanırım. O kadar doktora sordum hep olabilir vs diyorlar.

Olabilir belkide, ilk defa yasayinca insan ne die arayisa gecio. Bide tup bebek icin testler yapilmisti bu ay histeroskopi fln acaba ondanmi die hastalik olarak bisi varmi die dusundum sanirim

Anladım canım akıntının sebebi bebiştir inşallah demek istemiştim :) Bir kaç yerde mesajlarınızı okudum, tedaviniz vesile olsun inşallah

Insallah canim, Hepimizin vesilesi neyse nereyse bi an once ciksin insallah karsisina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…