- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
- Konu Sahibi Sabr-Sukur-Dua
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik ihtimalin varsa ondan olabilir yada adetin başlayacak o yüzden oluyorKizlar normalde ayin 24.unde adet olmam gerekio. Fakat 2 gundur lavaboya gittikce kahverengi leke gelio. Acayipte agrim var bugun kendime gelebildim. Bu arada agridan sonra bu leke geldi ve dedim heralde adet oldum ama devami yok. Normalde de gelen giden yok sadece lavabodayken goruorum. Nedir bu acaba enfeksiyon falanmi. Varmi boyle bisi yasayan aranizda. Daha once hic bole bisi olmamisti. Bu arada bide kum gb bikac bisi gordum idrar yaparkn acaba kum flnmi doktum e olede olsa kanli idrar olmazmi. Sadece peceteye gelen hafif kahverengi, sanki adet bitermis gb.
Gebelik ihtimalin varsa ondan olabilir yada adetin başlayacak o yüzden oluyor
Heveslendirmekte istemem hevesinizi kirmakda ben sadece yasadigimi aktarayim ilk bebegimde oyle oldum ben adet oldum desim kahverengi leke geldi bebek beklerkwn oldum dedim cok uzuldum neyse avuc ici kadar sonrasinda devami hic gelmeyince esime test aldirdim idrari damlatir damlatmaz saniyesinde cift cizgi sanada nasip olsun insallah benimki gbidir canim
Kizlar benim kirmizilar geldi cogu kiside oluosa bi hastalikta deildir belki die dusunuorum
Bakalim tekrarlarsa ayni durum doktora giderim
çatlamamış yumurta vardır ondan kesik kesik ve kahverengi gelmiştir ,
benım genelde öyle olur sıcak su torbası koyarım belime bacak arama falan ,
gelmesini kolaylaştırıyorum
Bence bir hastalık değil progesteron hormonu adet yaklaştıkça azalıyor buna bağlı olarak rahimde dökülmeler başlıyor sanırım. O kadar doktora sordum hep olabilir vs diyorlar.
Olabilir belkide, ilk defa yasayinca insan ne die arayisa gecio. Bide tup bebek icin testler yapilmisti bu ay histeroskopi fln acaba ondanmi die hastalik olarak bisi varmi die dusundum sanirim
Yoktur birşey inşallah sağlıklı bir bebiştir :)
Saol canim, Bebis daha yok tup yapildigi vakit tutar ve saglikli olur insallah
Anladım canım akıntının sebebi bebiştir inşallah demek istemiştim :) Bir kaç yerde mesajlarınızı okudum, tedaviniz vesile olsun inşallah