- 22 Temmuz 2016
- 163
- 15
- 98
- Konu Sahibi Melek feyza
Adet degismesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile kalma olasiligim varmidir acaba bundan korkuyorumOlabilir cnm belki mevsimdendir cok uzamadigi surece sorun yok bence ama istersen bi dr git
Her korunma yonteminde var cnm hicbiri yuzde yuz korumuyo sonuctaHamile kalma olasiligim varmidir acaba bundan korkuyorum
Bakalim hesaplamama gore pazartesi olmam.lazim beklicem. Yada bugun test yapsam belli olurmuHer korunma yonteminde var cnm hicbiri yuzde yuz korumuyo sonucta
Pazartesiyi bekle biraz gecsin bence bende pazartesi test yapicmBakalim hesaplamama gore pazartesi olmam.lazim beklicem. Yada bugun test yapsam belli olurmu
Sizinde boyle durum var?Pazartesiyi bekle biraz gecsin bence bende pazartesi test yapicm
Ben bu ay korunmayi biraktim cnm son zamanlarda 10 gunu buluyodu gecikmem ama bu ay 23 gun oldu insallh bebiştendir yoksa dr yolu gozukuyo banaSizinde boyle durum var?
Ins canım hayırlısiBen bu ay korunmayi biraktim cnm son zamanlarda 10 gunu buluyodu gecikmem ama bu ay 23 gun oldu insallh bebiştendir yoksa dr yolu gozukuyo bana