Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlendikten sonra iliski nedeniyle adet gunlerinde degisme gibi bir olay var midir birde iliski esnasinda kullanilan kayganlastirici jel vb. Urunlerin hamile kalmaya olumsuz etkisi var midir
Benim evlendikten sonra adetim hiç değişmedi. Hamile kalmak istiyorsanız bu tarz şeyler önerilmiyor. Daha uzun on sevisme yaparsanız bu tür ürünlere gerek kalmaz
Benim evlendikten sonra adetim hiç değişmedi. Hamile kalmak istiyorsanız bu tarz şeyler önerilmiyor. Daha uzun on sevisme yaparsanız bu tür ürünlere gerek kalmaz
vajinusmus hastasiydim ve bundan kurtulali 15 gun oldu adetimde gecikme yasadim biraz tecrubesiz olmunca endise oluusturuyor tesekkur ederim bilginiz icin
vajinusmus hastasiydim ve bundan kurtulali 15 gun oldu adetimde gecikme yasadim biraz tecrubesiz olmunca endise oluusturuyor tesekkur ederim bilginiz icin