• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet degisimi

Bsra bsra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
33
12
3
30
Evlendikten sonra iliski nedeniyle adet gunlerinde degisme gibi bir olay var midir birde iliski esnasinda kullanilan kayganlastirici jel vb. Urunlerin hamile kalmaya olumsuz etkisi var midir

Benim evlendikten sonra adetim hiç değişmedi. Hamile kalmak istiyorsanız bu tarz şeyler önerilmiyor. Daha uzun on sevisme yaparsanız bu tür ürünlere gerek kalmaz 😊

Benim evlendikten sonra adetim hiç değişmedi. Hamile kalmak istiyorsanız bu tarz şeyler önerilmiyor. Daha uzun on sevisme yaparsanız bu tür ürünlere gerek kalmaz 😊
😊😊 vajinusmus hastasiydim ve bundan kurtulali 15 gun oldu adetimde gecikme yasadim biraz tecrubesiz olmunca endise oluusturuyor 😊 tesekkur ederim bilginiz icin

😊😊 vajinusmus hastasiydim ve bundan kurtulali 15 gun oldu adetimde gecikme yasadim biraz tecrubesiz olmunca endise oluusturuyor 😊 tesekkur ederim bilginiz icin
Kötü günler geride kalmış çok sevindim ❤️ herşeye rağmen tabi ki hamile olabilirsiniz. Test yaptınız ni

Back