• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet değilken kan gelmesi

Burccc23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Adetim bittikten sonra Sevgilimle ilişkiye girdm üstüme boslsada korkup ertesi gün hapı aldık en fazla 6 saat geçti ama içtim içtikten 4 5 gün sonra tekrar kanama oldu resmen adet oldum 2 .gün hala sürüyor ne yapmam gerekiyor bu neyin nesi?

Ertesi gün hapı adet düzensizliği yapabiliyor..
Madem böyle bir durum var öncesinde korunsanız daha iyi olmaz mıydı ? :işsiz:

Ertesi gün hapı adet düzensizliği yapabiliyor..
Madem böyle bir durum var öncesinde korunsanız daha iyi olmaz mıydı ? :işsiz:
Olurdu böyle bişey yaşamazdm hayatımın pişmanlığı doktora gitmekten de korkuyorum normal bir durum yani demi hamile kalınmaz demi

Olurdu böyle bişey yaşamazdm hayatımın pişmanlığı doktora gitmekten de korkuyorum normal bir durum yani demi hamile kalınmaz demi
Üzerine gelmiş sadece ordan yol alıp döllenmesi spremlerin gerçekten mucize olur öyle olsa herkes sürekli hamile kalırdı.. hamile değilsin korkma ama bu tür şeyleri yaşamadan önce önemli alın ki böyle beyninizi kemirmesin durduk yere..
ayrıca ertesi gün hapı da almışsınız %98 gebeliği önleyen bir ilaçtan bahsediyoruz..

Üzerine gelmiş sadece ordan yol alıp döllenmesi spremlerin gerçekten mucize olur öyle olsa herkes sürekli hamile kalırdı.. hamile değilsin korkma ama bu tür şeyleri yaşamadan önce önemli alın ki böyle beyninizi kemirmesin durduk yere..
ayrıca ertesi gün hapı da almışsınız %98 gebeliği önleyen bir ilaçtan bahsediyoruz..
Teşekkürler çok saol içim rahatladı

Back