Adet bittikten sonra ara ara siyah ve kahverengi akıntı gelmesi

hakraz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
111
41
28
35
Adetim bitti 5 gün oldu sabah kalktığım da siyah akıntım öğleye doğru kahverengi akıntım geliyor buarada dostinex kullanıyorum acaba ondan dolayı mı bu şekilde bilemiyorum acaba bu durumla karşılaşan varsa yardımcı olabilir mi acaba

Benimde oluyor bitimine doğru camurumsu bisey bende anlam veremiyorum neden oluyor

Bazı alerji ilaçları yapıyor kortizon ama ben kendimden biliyorum alerjim var ilaçlar hep böyle yapıyor bana
Birde soğuk algınlığı grip ilaçları

Ayni şey başima geldi sonra uzun adet yasadim ustune . doktora gittim rahim kalinligi var dedi kürtaj oldum biyopsi yapildi. Sonuca gore rahimde polip varmiş. Yani ihmal etmeyin doktora gorunun mutlaka

Bazı alerji ilaçları yapıyor kortizon ama ben kendimden biliyorum alerjim var ilaçlar hep böyle yapıyor bana
Birde soğuk algınlığı grip ilaçları
Ben pek ilaç kullanmadığım icin alerji olasılığı sıfır ama yinede bilmiyorum

Ayni şey başima geldi sonra uzun adet yasadim ustune . doktora gittim rahim kalinligi var dedi kürtaj oldum biyopsi yapildi. Sonuca gore rahimde polip varmiş. Yani ihmal etmeyin doktora gorunun mutlaka
Adetim gününde bitmişti 2 defa falan başıma geldi bidahada olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…