• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet bittikten 5 gün sonra gelen kan ve kahverengi akıntının sebebi ne olabilir ?

huzurunsesi

Canımın minik canı sana emanet Rabbim..
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2014
543
195
63
Adetim bittikten 5 gün sonra kan ve kahverengi akıntı gelmeye başladı 2 gündür arasıra damla damla kan arasıra da kahverengi leke geliyor benzer durum yaşayan var mı cuma gününe doktordan randevu aldım ama öncesinde de sizlere sormak istedim sebebi hakkında fikriniz var mı ?

Canim bende bir ay surdu hergun bi iki kere akti doktora gittim hormon tahlili istediler ayrica yumurtaliklarima bakildi ultrasonda bise cikmadi tahlillerde iyi.. sordum nie bole die dediki cok radyasyondan oluyormus tlf kullanmak laptop karnnda tasimak vs vs yapablir ama gecici hicbise yok o yzden korkma sende baktir yani ama bise cikmicaktir ayrica ben bekarim ve adetimde duzenli.. seninkide duzenliyse sknti yok ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bende bir ay surdu hergun bi iki kere akti doktora gittim hormon tahlili istediler ayrica yumurtaliklarima bakildi ultrasonda bise cikmadi tahlillerde iyi.. sordum nie bole die dediki cok radyasyondan oluyormus tlf kullanmak laptop karnnda tasimak vs vs yapablir ama gecici hicbise yok o yzden korkma sende baktir yani ama bise cikmicaktir ayrica ben bekarim ve adetimde duzenli.. seninkide duzenliyse sknti yok ;)

ben evliyim ve bebek istiyorum o yüzden korkuyo insan ya bir sıkıntı varsa diye adetlerim her ay oluyor ama bazen birkaç günlük gecikmeler oluyor inşallah önemli bişey yoktur:52:

Bikac gunluk gecikme de bisey yok o cok normal ama doktoea gidecegin zmn yumurtaliklara bakcaklar bise yoksa hormon thlili yapcaklar o kdr insallah bisey yoktur gecmis olsun cnm :)

Bikac gunluk gecikme de bisey yok o cok normal ama doktoea gidecegin zmn yumurtaliklara bakcaklar bise yoksa hormon thlili yapcaklar o kdr insallah bisey yoktur gecmis olsun cnm :)

biraz araştırdım kist veya enfeksiyon olabilirmiş :44: umarım önemli bişey yoktur teşekkür ederim canım

huzurunsesi aynı problem bende de var. doktora gittin mi? neden kaynaklanmış?
ben de gideceğim ama korkuyorum biraz önemli birşey olabilir mi..

huzurunsesi aynı problem bende de var. doktora gittin mi? neden kaynaklanmış?
ben de gideceğim ama korkuyorum biraz önemli birşey olabilir mi..

evet gittim ve rahimde 1.5 cm lik polip çıktı lekelenmeler polipden kaynaklanıyormuş ama bazen yumurtlama döneminde de benzer lekelenmeler olabiliyor dedi doktor

çok geçmiş olsun canım.. ben de çok korkuyorum hala gidemedim. bugün gideyim diyorum cesaretimi toplayıp. iki haftadır devam ediyor lekelenme ve tekrar adet gibi olmaya başladı. :(

Arkadaslar meraba. Altı haftalık gebeyım .s ama bugun kahverengi leke gelmeye basladı .s cok korkuyorum ayrıca gecen hafta gidince kesem gorunmemıstı ama doktor gebesın demişti .s

çok geçmiş olsun canım.. ben de çok korkuyorum hala gidemedim. bugün gideyim diyorum cesaretimi toplayıp. iki haftadır devam ediyor lekelenme ve tekrar adet gibi olmaya başladı. :(

teşekkür ederim canım ama sende ihmal etme sakın böyle anormal kanamalar hiç ihmale gelmez büyük ihtimal altından bir sıkıntı çıkabiliyor neyse sıkıntı tedavini olursun bişey yoksa da için rahatlar gitmek en doğrusu sakın bekleme bence :20:

az önce arkadaşım randevu aldı artık bugün git diye canım, gidiyorum inşallah 4 buçukta. inşallah önemli birşey değildir. :(

teşekkür ederim canım ama sende ihmal etme sakın böyle anormal kanamalar hiç ihmale gelmez büyük ihtimal altından bir sıkıntı çıkabiliyor neyse sıkıntı tedavini olursun bişey yoksa da için rahatlar gitmek en doğrusu sakın bekleme bence :20:

gittim canım, FSH yüksek çıktı bende de. doktor şaşırdı bir hata olmalı filan dedi.. 21 günlük ilaç verdi adet düzenleyici. o adetimde tekrar bakıcaz fsh inşallah azalır, inşallah önemli birşey değildir..

gittim canım, FSH yüksek çıktı bende de. doktor şaşırdı bir hata olmalı filan dedi.. 21 günlük ilaç verdi adet düzenleyici. o adetimde tekrar bakıcaz fsh inşallah azalır, inşallah önemli birşey değildir..

geçmiş olsun canım fsh ilaçla düşer inş. böyle şeyler ihmale gelmiyor vücut bazı şeylerin sinyalini veriyor bende cuma günü polip için ameliyat olucam çok krokuyorum:52:

Uzun zamandır yazmamış kimse merhabalar öncelikle. Benimde bir sorum olacaktı. Ben 15 şubatta adet gördüm sonra 23 şubatta ilişki yaşadım içeri boşalma olmadı ama ben zevk suyundan şüphelendim ve ertesi gün hapı kullandım. Sonucunda da 4 gün gecikmeli yani 19 martta adetimi her zamanki şekliyle oldum. 23-24 mart gibi bitti. Bugün bir nisan ve benim koyu kahverengi akıntım var sizce nedir

Back