• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet bittigi gün hamilelik olur mu

Nrdnahmet123

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2021
84
39
8
31
Cok soru sordum bu konuda hakkinizi helal edin. Ben 26 gunde bir adet oluyorum genelde adet 5 6 gun sürüyor. Adetim bitti 7. Gun yani adet biter bitmez korunmasiz iliski oldu hemen ertesi gun hapi kullandim. Tahmini yumurtlama zamanima 6 /7 gun vardim ertesi gün hapini aldıktan 5 gün sonra kahverengi akinti oldu ve 3 gun sürdü bugün kesildi. Yerlesme kanamasi felan mi ertesi gün hapının yan etkisi mi bilen var mi 2 cocugum var 3. Istemiyorum. Hamile olabilir miyim kahverengi akıntıdan korktum. Ertesi gün hapini ilk alışım degil daha once böyle yan etki yapmamisti.. ilactan 5 gun sonra kahverengi leke Kasik ve bel ağrısı da yaptı. Yarin iliski olali 9 gun oluyor bisey var midir sizce. Yarin kan testi yapsam mi

Soruna cevap evet oluyor.
Oglum adet biter bitmez olmustu ordan biliyorum.
Anladim teşekkür ederim cevabınız icin yumurtlama olmadan da olabilir haklisiniz sperm icerde bi kac gunden fazla kalabilirse o arada da yumurtlama olursa neden olmasındemi. Bilmiyorum bugün 9. Gun olacak daha onceki ertesi gun hapi kullandim bi kac kez hic böyle kahverengi akinti ve kasik bel agrisi yapmamıştı. Inşallah hap ise yarar 2 cocugum var daha istemiyorm. Allahim cocuk hasreti cekenlere versin inşallah. Siz hangi markayi kullanip hamile kaldiniz ertes72 mi

Cok soru sordum bu konuda hakkinizi helal edin. Ben 26 gunde bir adet oluyorum genelde adet 5 6 gun sürüyor. Adetim bitti 7. Gun yani adet biter bitmez korunmasiz iliski oldu hemen ertesi gun hapi kullandim. Tahmini yumurtlama zamanima 6 /7 gun vardim ertesi gün hapini aldıktan 5 gün sonra kahverengi akinti oldu ve 3 gun sürdü bugün kesildi. Yerlesme kanamasi felan mi ertesi gün hapının yan etkisi mi bilen var mi 2 cocugum var 3. Istemiyorum. Hamile olabilir miyim kahverengi akıntıdan korktum. Ertesi gün hapini ilk alışım degil daha once böyle yan etki yapmamisti.. ilactan 5 gun sonra kahverengi leke Kasik ve bel ağrısı da yaptı. Yarin iliski olali 9 gun oluyor bisey var midir sizce. Yarin kan testi yapsam mi
Adet bitiminde dahi olsa hamile kalma ihtimaliniz var. Bundan sonra dikkat edin. Madem bebek istemiyorsunuz korunmasız ilişki yaşamayın. Ertesi gün hapı sağlıklı bir şey değil. Vücudun dengesini bozuyor. Yaşadığınız lekelenme de ilaçtan kaynaklı bence. Hamilelik ihtimalinizin olduğunu sanmıyorum. İlaç içmişsiniz çünkü

Teşekkür ederim cevabiniz icin inşallah dediginiz gibidir. Ben aslinda 2 çeşit spiral kullandim hep kaydı. Vucudum kabul etmedi. Esim korunmaya basladi ama iste 10 gun once prezervatf kazasi oldu. Insallah hamile degilimdir bundan sonra cok dikkatli olacağım. Iyi aksamlar

Adet bitiminde dahi olsa hamile kalma ihtimaliniz var. Bundan sonra dikkat edin. Madem bebek istemiyorsunuz korunmasız ilişki yaşamayın. Ertesi gün hapı sağlıklı bir şey değil. Vücudun dengesini bozuyor. Yaşadığınız lekelenme de ilaçtan kaynaklı bence. Hamilelik ihtimalinizin olduğunu sanmıyorum. İlaç içmişsiniz çünkü
Teşekkür ederim cevabiniz icin inşallah dediginiz gibidir. Ben aslinda 2 çeşit spiral kullandim hep kaydı. Vucudum kabul etmedi. Esim korunmaya basladi ama iste 10 gun once prezervatf kazasi oldu. Insallah hamile degilimdir bundan sonra cok dikkatli olacağım. Iyi aksamlar

KorkutmAK istemem ama oluyor ben kızıma öyle hamile kaldım bazen sperm rahimde 5 güne kadar kalabiliyormuş Doktorum öyle demişti ama ertesi gün hapı kullandıysan bilemiyorum

KorkutmAK istemem ama oluyor ben kızıma öyle hamile kaldım bazen sperm rahimde 5 güne kadar kalabiliyormuş Doktorum öyle demişti ama ertesi gün hapı kullandıysan bilemiyorum
Ertesi gün hapi kullandim evet inşalalh o korumuştur adetime 8 gün var bekliyorum bakalım. Inşallah hamilelik yoktur. Ben cuma günü de kan testi yaptırdım dayanamayip. < 0.2 cıktı sonuç. Allah'ım çocuk hasreti çekenlere versin inşallah

Merhaba, hayırlı olsun yavrunuz.

o gün olduğunu daha sonra birliktelik olmadığı için mi net biliyorsunuz?
Eğer birliktelik olduysa diğer günlerden de kalınabilir diye soruyorum.
O gun ve ertesi gun oldu sanirim canim cok ara vermedik adetten sonraki en fazla 3 gun iliski oldu ard arda.. Hatta daha sonra belki tutmustur diye zorlamadik oldu;)
Tesekkur ederim allah her isteyene nasip etsin su an yanimda ders yapiyor kusum🤭

O gun ve ertesi gun oldu sanirim canim cok ara vermedik adetten sonraki en fazla 3 gun iliski oldu ard arda.. Hatta daha sonra belki tutmustur diye zorlamadik oldu:KK66:
Tesekkur ederim allah her isteyene nasip etsin su an yanimda ders yapiyor kusum🤭
Adetten sonraki üç ilişkide senin adet sonrası tutmuş.
Klasik iki adet ortası yumurtlamam olmamış canım.
Peki hissettin mi yumurtlaması o günler?

Benimde adetim bitti iki gün sonraki ilişkiden saatler sonra bir kaç damla kan geldi, daha önce hiç böyle bi şey yaşamadığımdan bilemedim ne olduğunu.

Back