• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet bitişinden bir gün sonra hamile kalınır mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar merak ettiğim bir şey var adetten bir gün sonra ya da adete iki üç gün kala korunmasız ilişkide hamile kalma ihtimali var mı ?
adetten sonra yumurtlama olsa adetten oncekı geceden kalan sperm dolleyebılır yaşarsa.. adetten 1 2 gun sonra yumurtlama mumkun. yanı ısın ozu yumurtlama oldugu her an hamıle kalabılırsın.3 gun yasayan sperm ve 1 gun yasayan yumurta omru hesaba katılırsa :)))

Hamilelik yumurtlamaya ve o yumurtanın çatlamasına bağlı . Erken yumurtlama ile gebe kalan var evet

Merhaba hanımlar merak ettiğim bir şey var adetten bir gün sonra ya da adete iki üç gün kala korunmasız ilişkide hamile kalma ihtimali var mı ?
Adetten hemen sonra hamile kaldim adetim 6 mayisda bitti 9 mayisda hamile kalmisim yumurtlama olursa hemen kaliyosunuz

Arkadaşım adet olduktan 1 gün sonra korumasız ilişkiye giriyor ve başka da korunmasız ilişki yaşamıyor. O da tutmuş. Şuan 3 yaşında oğlu var :)

Merhaba bende erken yumurtlama yakaladım galiba siz nasıl hissettiniz tek gün değerlendirebildim sizce olur mu allahın izniyle,
Olur hatta daha iyi olur sperm leri yormamış oluruz ben hsg cekilmiştim 3 gun sonra sancım oldu ben hsg. Den dusundum ilişki olmustu ogun diğer gun olmadı bir ertesi gun yine oldu diye hatırlıyorum ama emin değilim yani tamemen kafamıza goreydi sonra bazı belirtilere dayanarak adete 8 gun kale erken gebelik testi ile ogrendim gebe oldugumu

Olur hatta daha iyi olur sperm leri yormamış oluruz ben hsg cekilmiştim 3 gun sonra sancım oldu ben hsg. Den dusundum ilişki olmustu ogun diğer gun olmadı bir ertesi gun yine oldu diye hatırlıyorum ama emin değilim yani tamemen kafamıza goreydi sonra bazı belirtilere dayanarak adete 8 gun kale erken gebelik testi ile ogrendim gebe oldugumu
Ay ne güzel hayırlı olsun tekrardan, hatırladım evet siz hsg den sonra kalmıştınız bende 2. ayım hsg den sonra eşimde sperm sorunu varmış 10 gün geçti en son yapışımızdan, arada kaçırdıysa yeni sperm üretildiyse bilemiyorum ama 10 gün sonra tek ilişkiyle olması çok zor geldi bir anda hayırlısı olsun bakalım

Ay ne güzel hayırlı olsun tekrardan, hatırladım evet siz hsg den sonra kalmıştınız bende 2. ayım hsg den sonra eşimde sperm sorunu varmış 10 gün geçti en son yapışımızdan, arada kaçırdıysa yeni sperm üretildiyse bilemiyorum ama 10 gün sonra tek ilişkiyle olması çok zor geldi bir anda hayırlısı olsun bakalım
Hiç belli olmaz içinizi ferah tutun 🤗

Adet kanaması sandığınız şey, yerleşme kanaması olabilir mi acaba? 🤔 Tabi ki erken yumurtlama da olmuş olabilir ama bu da bi ihtimal 🤓

Merhaba kizlar bana yardımcı olun ben 9 ekiimde adetoldum 17 den itibaren korunmasız beraberlik yaşıyoruz yumurtalama döneminde özellikle dikkat ettik olmasin için ve bugün adet oldum ayda iki kez adet olmak çok canımı sıktı yerlesme kanı olabilir mi bu şuan herşeyi düşünüyorum 😔😔

Merhaba kizlar bana yardımcı olun ben 9 ekiimde adetoldum 17 den itibaren korunmasız beraberlik yaşıyoruz yumurtalama döneminde özellikle dikkat ettik olmasin için ve bugün adet oldum ayda iki kez adet olmak çok canımı sıktı yerlesme kanı olabilir mi bu şuan herşeyi düşünüyorum 😔😔
Adetin nasıl yogün mu yoksa leke şeklinde mi?

Back
X