canım daha 8 aylık evliyim ve vajiyi yeneli bikac ay oldu henüz.başlarda eşim jel kullanıyordu rahat giriş olsun diye cünkü giriş olduktan sonra bi süre sonra alısıyordu vaji. ama simdi o jeli kullandıgı an mahfoluyorum acaip yanıyor sanki acı biber ile acık yaraya dokunuyorlarmıs gibi yanma oluyor. bu sebeple jeli sürdürmeyi bıraktık. 2mizdede ıslanma oluyor ama sorun şuki bende ıslanma sevişirken oluyor eşim tam vajiye giriceği an anlayamıyorum ıslanma kayboluyor kupkuru kalıyor girişte zorlanıyorum acıkcası ama sonra alısıyorum.
dikkat ettiğim su oldu ondan sormak istedim adetim baslamasına 1-2 gün kala ve adet bittiği gün ve ertesi gün ilişkiye girceğimde acaip acı ,yanma hissi oluyor ve acaip bi isteksizlik olusuyor bende o derece resmen acı cekiyorum sanki totom yırtılıyom gibi hissediyorum bizim adamda sagolsun cok düşkün adetin 6-7 gün bide adet biitişi ve vaskangıcından 2-3 gün ekleynce 10gün nasıl bekliyim diyor onuda kıramıyorum ama cok acım oluyor anlamıyorum off off kadın olmak ne zor cok cok zor :2: