Gebeliğe Hazırlık Adet bitiminden hemen sonra hamile kalınır mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Alara_21

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2020
34
9
26
Merhaba arkadaşlar öncelikle günaydın❤️ Benim son adet tarihim 29 Ağustos ve 2 Eylül de bitti ben 3 Eylül de korunmasız ilişkiye girdim. Bir de 12 Eylül de ilişkim oldu o da korunmasız da ama geri çekme yöntemini kullandık ve hamile olduğumu öğrendim🙏🏼 İnternetten gebelik hesaplama yaptım son adet tarihim ve 12 Eylül de ki ilişkimi hesaplayınca ikisi de aynı güne denk geliyor 5 hafta 5 günlük🙏🏼 Sizce hangi gün hamile kalmışımdır

H
Merhaba arkadaşlar öncelikle günaydın❤ Benim son adet tarihim 29 Ağustos ve 2 Eylül de bitti ben 3 Eylül de korunmasız ilişkiye girdim. Bir de 12 Eylül de ilişkim oldu o da korunmasız da ama geri çekme yöntemini kullandık ve hamile olduğumu öğrendim🙏🏼 İnternetten gebelik hesaplama yaptım son adet tarihim ve 12 Eylül de ki ilişkimi hesaplayınca ikisi de aynı güne denk geliyor 5 hafta 5 günlük🙏🏼 Sizce hangi gün hamile kalmışımdır
Hamile kaldıktan sonra bunun bi önemi yok zaten ki ultrasonda girdiğinizde keseden de belli olur 12 eylülde hamile kalma ihtimaliniz daha yüksek istenen bir gebelik değil miydi korunduğunuza göre

Merhaba arkadaşlar öncelikle günaydın❤ Benim son adet tarihim 29 Ağustos ve 2 Eylül de bitti ben 3 Eylül de korunmasız ilişkiye girdim. Bir de 12 Eylül de ilişkim oldu o da korunmasız da ama geri çekme yöntemini kullandık ve hamile olduğumu öğrendim🙏🏼 İnternetten gebelik hesaplama yaptım son adet tarihim ve 12 Eylül de ki ilişkimi hesaplayınca ikisi de aynı güne denk geliyor 5 hafta 5 günlük🙏🏼 Sizce hangi gün hamile kalmışımdır
hayırlı olsun.kesenı gormeye gıtmedın mı? 29 agustosta son adetı olan bı kısı 12 eylulde hamıle kalabılır yumurtlama zamanına denk gelır zaten. sen adetten hemen sonra hamıle kalsan 5+5 degıl 7 haftalık falan olursun :)) yanı kesene baktıgında kac hafta kac gune uygun bunu goruyo ve soyluyo doktor zaten:)

Son düzenleyen: Moderatör:
X