- 5 Aralık 2022
- 16
- 4
- 36
-
- Konu Sahibi armes larpot
Bu Kadar erken yerlesme kanamasi olmaz diye biliyorum cnmMerhaba kızlar.
Adet bitiminden sonra 4cü pembe akıntı olması yerleşme kanaması olabilir mi bu şekilde lekeler görüp hamile kalan varmı.???
Bu Kadar erken yerlesme kanamasi olmaz diye biliyorum cnm
Merhaba kimyasal geçirmiş olabilirsiniz adetiniz her zaman ki gibi miydiMerhaba kızlar.
Adet bitiminden sonra 4cü pembe akıntı olması yerleşme kanaması olabilir mi bu şekilde lekeler görüp hamile kalan varmı.???
Merhaba kimyasal geçirmiş olabilirsiniz adetiniz her zaman ki gibi
Adetin devamıdır daha yumurta büyümüyor yerleşme kanaması olması imkansız adet zamanı oluyor o
Adetim düzenli hic şaşmaz gününü ama ilk defa böyle olduAdetin devamıdır daha yumurta büyümüyor yerleşme kanaması olması imkansız adet zamanı oluyor o
Adetim düzenli hic şaşmaz gününü ama ilk defa böyle oldu
Dediğim gibi kimyasalda adet olmuştum bir iki gün kanama olmayıp sonra lekelenme şeklinde bir kaç gün devam etmişti sizinde öyleyse muhtemelen kimyasaldir yerleşme kanamaso hemen adet sonu olmaz zannetmiyorumAdetim düzenli hic şaşmaz gününü ama ilk defa böyle oldu
Ben normal adet oldum gününde oldu normal gününde bitti 4 gün sonra ilişki sonrası kanama olunca bende olabilir mi acaba diye düşündüm ama değilmiş. ÜzüldümDediğim gibi kimyasalda adet olmuştum bir iki gün kanama olmayıp sonra lekelenme şeklinde bir kaç gün devam etmişti sizinde öyleyse muhtemelen kimyasaldir yerleşme kanamaso hemen adet sonu olmaz zannetmiyorum
İnşallah rabbim tez zamanda bebiş hayallerinize kavuştursunBen normal adet oldum gününde oldu normal gününde bitti 4 gün sonra ilişki sonrası kanama olunca bende olabilir mi acaba diye düşündüm ama değilmiş. Üzüldüm
Yumurtlama kanaması olabilir eğer istiyorsanız değerlendirinMerhaba kızlar.
Zaten adet gununuz yeni bitmis allhtan umit kesilmez bekleyin calismalara dewamke diyer aya kadrYani boş yere heves etmişim. Günlerdir araştırıyorum burada bu gibi bir durum yaşayan yok zaten
Amin inşallah isteyen herkesin Rabbim kucağınıİnşallah rabbim tez zamanda bebiş hayallerinize kavuştursun
Bende öyle düşünüyorum ama inşallah da öyle olur çok istiyoruz bebiş olsun diye bir buçuk yıldır tedavi görüyorum.Yumurtlama kanaması olabilir eğer istiyorsanız değerlendirin
Zaten adet gununuz yeni bitmis allhtan umit kesilmez bekleyin calismalara dewamke diyer aya kadr
Amin inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbimİnşallah rabbim tez zamanda bebiş hayallerinize kavuştursun