• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet bitiminden 4 gün sonra ki ilişkiden hamile kalınırmı?

1nbahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2021
1.893
1.169
83
Adet bittikten sonraki 4. Gün yaşanan ilişkiden hamile kalınır mı. Varmı adet biter bitmez hamile kalan

E genelde o zamanlar yumurtlama dönemine denk geliyor aşağı yukarı zaten. Kalınır tabii. Ben kaldım mesela
Benim döngüm 32 gün ama. Normalde 14. 16. Günler arası oluyor yumurtlama sanırım yani. Ama bu ay adet biraz uzadı ve hemen peşine ovulasyon belirtileri yasadim acaba erkenmi oldu bu ay dedim

Yani ben kadındoğumcu değilim, olabilir mi dediniz, olabilir ben oldum mesela dedim. Adetiniz gecikirse test yaparsınız öğrenirsiniz.

Ben öyle şeylere dikkat etmeden hamile kaldım. Yani yumurtlama dönemiydi ovülasyondu akıntıydı filan planlı programlı hamile kalmadım.korunmadan birlikte olduk ben de ne olur ne olmaz diye son adet tarihimi ve birliktelik tarihimizi bir yere not ettim, oradan biliyorum adet bitiminden 4 gün sonra olduğunu

Ben öyle şeylere dikkat etmeden hamile kaldım. Yani yumurtlama dönemiydi ovülasyondu akıntıydı filan planlı programlı hamile kalmadım.korunmadan birlikte olduk ben de ne olur ne olmaz diye son adet tarihimi ve birliktelik tarihimizi bir yere not ettim, oradan biliyorum adet bitiminden 4 gün sonra olduğunu
Anladım canm sağol

Adet bittikten sonraki 4. Gün yaşanan ilişkiden hamile kalınır mı. Varmı adet biter bitmez hamile kalan
Olur tabiki cnm, herkesin 14 ve o tarihlerde illa olacak diye bir kaide yok, her bunye bir degil benim 8.ve 9. günler yumurtlamam, o donem hamile kaldım...anlayacağın cnm adet sonrası herhangi bir gün şansın vardır o yüzden tarihlere takılma

Back