Adet bitiminde ovulasyon testi

kubraaa92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2019
100
47
Hanımlar merhaba aralık 25 de ovulasyonda pik oldu 26 çatlama oldu değerlendirdik falat benim reglme 10 gün vardı 2 gün geçikmeyle adet oldum geçikmeden öncede bi test yaptım silk gördüm adetimde 4 gün sürdü ve ben dün duş aldım bugün 2 gibi bi ovulasyon yapayım dedim ikşnci çizgi belirdi hemen fotoda koycam şimdi aklımdaki sorular şu adet olup gebelik olurmu ve adet sonrası ovulasyon hemen başlarmı ?

Eklentiler

• B0D8681A-DF86-4CB1-900A-6F648C8C9A9F.jpeg
    38 KB · Görüntüleme: 10
  • 2DE135C4-74FE-47E9-9E77-14B5F8E2F451.jpeg
    61,6 KB · Görüntüleme: 10
Canım pik degil ki? O ikinci cizgiyi baya koyu da gorebilirsin. Onemli olsn ikisinin de ayni koyulukta olması. Ikinci cizginin de kontrol cizgisindeki gibi koyu ya da daha koyu olmasi gerekir. O zaman yumurtlama zamani gelmis demektir. Her kadının yumurtlama zamani farklidir. Kimi adetten hemen sonraki günler de görebilir. Adetten 2 gun sonra test yapmaya başlanır

Evet pik olmadığını biliyorum 3 aydır 2. Bebek için ovulasyon yapıyorum ve geç yumurtlama oluyor bu sefer akıntım olduğu için bi yapayım dedim böle çıktı yani hemen adet bitiminde hiç başlamamıştım şaşırdım ve bi önceki yumurtlamam geç olup adete yakın olduğu için adetten sonra gebelik olmaz değilmi ?

her zaman bı cızgı cıkar daha bıle koyusu cıkabılıyor lh sıfırlanmaz kıi? :) ben hamıllelık testı yaptın sandım .

25-26 kasimdan soylediginiz zamana adet gelmesi gec degil. Yumurtlamadan 8-14 gun sonra gebelik olusmadiysa adet başlar.
Adetten hemen sonra degerlendirmek de gebelik ihtimali tasiyabilir. Spermler 72 saat vucutta kalabiliyor. Yani ne zaman hamile kalacaginiz belli olmaz. Allah gonlunuze gore nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…