Aile Planlaması Adet bitimi son günü ertesi gün hapı kullandım fakat 1hafta sonra kanamam başladı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Bilmiyoreq

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
115
17
13
24
Adet bitiminin son günü ilişkide prezervatif yırtılması sonucu ertesi gün kullandım fakat şöyle bir sorunum var 1hafta sonra krampla birlikte koyu renkte kanamam başladı postpill öne isimli bir ilaç korkmalı miyim ?

Ertesi gün hapını kullandıktan sonra 5 ila 10 gün arasında zaten kanama oluyor. Bende evliliğimin ilk ayında kullanmıştım Ertes72 ilacın adı, beraberinde adet düzensizliği meydana geliyor adetin düzene girmesi kişiden kişiye değişebiliyormuş 5-6ay ile 1 yıl arasında.1.5 yıllık evliyim ve hala da düzene girmiş değil. keşke hiç kullanmasaydım pişmanlığını yaşıyorum.

Kanama esnasında karın ve bel ağrın da var mıydı ben adetimi ağır geçiririm aynı Ağrı aynı sancı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…