adet bitimi kahverengi leke

Anatolya20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2010
1.832
8
158
Denizli
slm kızlar adetim 7. günde bitti ama kahverengi lekelenmem var. hareket ettikçe oluyor daha çok. aşırı haraket aşırı kahve leke demek oluyor. 2 adet arası lekelenme için kist deniyor. ama benimki adet devamı oldu. böyle bir durum yaşayan yada duyan var mı?

böyle bişey hiç duymadımda,yaşamadım da canım.. pek bi bilgim yok ne desem yanlış olucak.. lekelenmemde pek nadir olur bende..
kist falan durumu diye bişey biliyosan bence direk doktora git.. nolur nolmaz,geç olmasın sonra allah korusun :44:

böyle bir durumu yaşayan olursa diye yazıyorum bunları. bugün doktora gittim korkacak birşey yok dedi küçük küçük miyom olmuş 2 tane o yüzdendir dedi.

böyle bir durumu yaşayan olursa diye yazıyorum bunları. bugün doktora gittim korkacak birşey yok dedi küçük küçük miyom olmuş 2 tane o yüzdendir dedi.

hımmm iyi bari..en azından için rahatlamıştır

teşekkürler canım. bikaç aydır adet düzensizliği ( gecikmeli) yaşıyorum da doktora gitmedim daha. bi an önce gitsem iyi olacak sanırım :26:

önemli değil canım. buraya sorunlarımızı,çözümlerimizi bulmak için geliyoruz sonuçta. adet düzensizliğin sebebi ne acaba. ilaç kullanmışmıydın hiç? ben klomen kullanmıştım yumurta takibi yapılmadığı için hormonlar alt üst olmuştu mesela.

yok canım kullanmadım hiç ilaç. ablam bikaç sene önce miyom ameliyatı olmuştu, yumruk kadar miyom çıkarmışlardı.o dönem doktor demiş kardeşiniz fln varsa onda da olabilir,o da baktırsın diye. baktırmadım hiç.aklıma o geldi şimdi.

o zaman hiç ihmal etme canım. en yakın zamanda git bence. bir de bebek düşünüyormusun bilmiyorum da hamilemiyim acaba dedikçe beyin de şartlandırıyor kendini. ama ihmale gelmiyor canım bizim durumlar her bir şey kadınlarda maşallah

bu çoğu bayanda görülen bir durumdur aklınıza kötü bir şey getirmeyin

bu çoğu bayanda görülen bir durumdur aklınıza kötü bir şey getirmeyin

yok canım yani adet bitimi normalde kahverengi leke olur ama kısa sürer diye biliyorum ben. benimki 5,6 gün devam edince endişelendim. bir de hareket ettikçe kahverengi leke artıyordu.

cnm geçmiş olsun. iyiki yazmışsın bu konuda. araştırdım baya böyle adet bitmeden lekelenmeye geçmesini pek bulamamıştım..
bendede ilk defa aynısı oldu. ha bitti bitcek derken bugün 9. günümdeyim daha bitmedi. adetim normalde 5-6 gün sürer. şimdi yine 5-6 gün sürdü . direk lekelenmeye geçti. çok koyu kahve lekelenme devam ediyor. bir kaç gün daha geçsin doktorun yolunu tatacağım. off hiç de sevmem şu kadın doğumcuya gitmeyi ama naparsın elimiz mahkum. umarım bendede zararsız birşey çıkar. birde bu adetimden önce ne yumurtladığımı hisettim nede göğüslerimde değişiklik oldu. adetimin kıvamındada hiç yoğunluk yoktu yani sulu kan gibi birşeydi çok aferdersiniz. sonucu yazarım yine.
yok canım yani adet bitimi normalde kahverengi leke olur ama kısa sürer diye biliyorum ben. benimki 5,6 gün devam edince endişelendim. bir de hareket ettikçe kahverengi leke artıyordu.

hafif enfeksiyon varmış. çok şükür

normalde 7 gün sürer adetim hatta son iki gün damlalar şeklinde ama bugün 9. gün ve hala devam ediyor. adetimde geç olmuştu zaten. sinirlerim bozuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…