Adet bitimi idrar testi pozitif

Aynı yerde baktırın demişsiniz. Neden acaba. Ben farklı yerde verdim bu kanı
Çünkü her yerin laboratuvar referans aralıkları değişiklik gösteriyor ama bu değişiklik 10-20 birim oluyor mesela 511 çıkan değer aynı yerde versen 531 çıkabilirdi yada 491 de olabilir di yani yinede değerin düşmüş ama iki kat artışları görürken aynı yerde vermenin önemi oluyor

Çünkü her yerin laboratuvar referans aralıkları değişiklik gösteriyor ama bu değişiklik 10-20 birim oluyor mesela 511 çıkan değer aynı yerde versen 531 çıkabilirdi yada 491 de olabilir di yani yinede değerin düşmüş ama iki kat artışları görürken aynı yerde vermenin önemi oluyor
Anladım. Teşekkür ederim canım

IMG_3728.jpeg

Bende bugün regl oldum test yaptım böyle çıktı anlamadım yardımcı olur musunuz

Eki Görüntüle 3361415
Bende bugün regl oldum test yaptım böyle çıktı anlamadım yardımcı olur musunuz
Adetten sonra çıkan pozitiften korkarım ben. İçinize umut sokup kendinizi yıpratmayın. Görünen pozitif değil kırmızı olması gerekir. Evet hayalet bi çizgi var ama tekrarlanmak ister. Bi hafta sonra tekrar et derim ben. Herşey gönlünce olsun. ❤️

Bu arada nasılsın demişsin. Ne kadar ihtiyacım varmış. İyi hissettirdi. Teşekkür ederim. Siz nasılsınız?
Bende iyiyim çok teşekkür ederim♥️sizi merak etmiştim o yüzden yazayım dedim İnşaAllah salı günü güzel haberlerinizi alırız yeni yıl size kalbinizdeki tüm duaları yaşatsın🤍🤍

siz baya baya yerleşme kanamasını anlatıyorsunuz, sonucunuz belli oldu mu? inşallah pozitiftir
Yerleşme kanaması nasıl oluyor? Benimde regl 4 gün sürdü. Ama diğer adetlerim gibi sulu değil hep sürüntü şeklinde geldi. Bazen kırmızı bazen açık pembe. Sadece 1 ped doldu. Ama ne yaşadım bilmiyorum hala. Pıhtı da yoktu

Bende iyiyim çok teşekkür ederim♥️sizi merak etmiştim o yüzden yazayım dedim İnşaAllah salı günü güzel haberlerinizi alırız yeni yıl size kalbinizdeki tüm duaları yaşatsın🤍🤍
Amin. Güzel temennileriniz için ayrıca teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Hepimiz adına güzel ve beklentilerimizin çok daha güzellerini yaşadığımız bir yıl olması dileğiyle. ❤️ inşallah alabilirim o güzel haberi.

Yerleşme kanaması nasıl oluyor? Benimde regl 4 gün sürdü. Ama diğer adetlerim gibi sulu değil hep sürüntü şeklinde geldi. Bazen kırmızı bazen açık pembe. Sadece 1 ped doldu. Ama ne yaşadım bilmiyorum hala. Pıhtı da yoktu
Yerleşme kanamasını bundan daha önce yaşadım. Adetten 2 3 gün önce nokta tarzı lekelenmelerdi. 2 gün sürdü. Şu an yaşadığım durum çok daha farklı. Henüz ben birşey bilmediğim için size birşey demem doğru olmaz. Ben de bekliyorum. Ama şöyle söyliyim konuyu açtığım testler adetimin 5. Günü yapılmış gayet net pozitif testler. Umarım herşey gönlünüzce olur.

Normalde pembe ya da kahverengi tonlarında 2 gün süren ve bi pedi doldurmayacak kadar olması gerektiği söylenir. Sizin bir şüpheniz varsa kanamadan 4-5 gün sonra test yaparak netlik kazandırabilirsiniz.

Amin. Güzel temennileriniz için ayrıca teşekkür ederim. Çok mutlu oldum. Hepimiz adına güzel ve beklentilerimizin çok daha güzellerini yaşadığımız bir yıl olması dileğiyle. ❤️ inşallah alabilirim o güzel haberi.
Aklım sizde dualarım sizlee güzel haberlerinizi bekliyorum 😍

İki aydır adet olmuyorum sadece lekeneniyorum dün test yaptığım da iki dakika geçmeden 2. Çizgi silik çıktı bugünde kan verdim sonuç 1.20 çıktı yani negatif bu durumu yasayan var mı ☹️
IMG_20240101_143110.jpg

Değer kaça çıkmış peki çok geçmiş olsun. Yalnız bu dış gebelikte kürtajı prosedür olarak çok boşa yapıyorlar ben kabul ettiğime çok pişmanım dış gebelik kürtajla asla sonlanmıyor iğne şart geliyor.
Maalesef bugün gün boyu yaşadığım şehirde eczane ve depolarda gitmedik sormadık yer bırakmadık istanbuldaki tanıdıklarımızda dahil iğneyi bulamıyoruz. Geç kalmamak adına şansımızı bu şekilde denemeye karar verdik. Beta 217 ye kadar düştü ancak daha düşmüyor.

X