• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet bitimi hamile kalinirmi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Karagullu

Kün fe YeKün 🤲OL DER VE OLUR 💜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
2.628
2.524
53
33
Kizlar benim adetim yeni bitti ve biz çocuk için çalışmalara başlıcaz ama acaba Adet bittikten sonra hemen hamile.kalinir mi böyle hamile.kalan varmı aramizda

Bi ovulasyon testi al canım,hergün yap. Böylelikle hangi gün yumurtlaman olduğunu tespit edebilirsin ve o günleri değerlendirebilirsin. Belki adet bitimi yumurtan çatlıyodur belki iki adet tarihinin ortasında belki de diğer adetin başlamasına yakındır bilemeyiz en iyisi test yapıp takip etmen 👍🏼

Bi ovulasyon testi al canım,hergün yap. Böylelikle hangi gün yumurtlaman olduğunu tespit edebilirsin ve o günleri değerlendirebilirsin. Belki adet bitimi yumurtan çatlıyodur belki iki adet tarihinin ortasında belki de diğer adetin başlamasına yakındır bilemeyiz en iyisi test yapıp takip etmen 👍🏼
Anladım cnm tmmdir o zaman öyle yapayım ben hiç kullanmadım ovulasyon testi ben şuana kadar da ondan bilgim yok pek ama bakarım.artk teşekkürler

Back