• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet bitimi gebelik olasiligi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ilkbahar_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
225
Puanlar
103
Yer
İzmir
Merhaba. 28-30 gün arası değişen bir adet dongum var. Yumurtlamam da teorik olarak 14-16. Günler arası oluyordur. Adetim de 5-6 gün sürüyor. 7-8. Günler ilişkim oldu , yumurtlamaya uzak günler ama hamilelik şansım var mı bu şekilde adet hemen bitiminde hamile kalan var mı?

Adet bitiminin 1.gunu hamile,kalani duydum ama bunu bilmiyorum

O zaman olabilir burdan bir uyeydi hatta ama,nickini hatirlamiyorum yumurtanız erken catliyorsa olur

Teknik olarak mümkün

otomatik hesaplamalarda yumurtlama günüm bugun yani 20 temmuz görünüyor. benim ilişkim ise 12-13 temmuzda oldu,yani baya vakit önce. ama Allahtan ümit kesilmez tabi inş olur

gerçekten mi? peki adetiniz kaç gün sürer ve ne aralıkla olur kusura bakmayın çok soruyorum ama :)
5 yıl doğum kontrol hapı ile korunmuştum, bırakınca regl düzenim afalladı biraz (ilaçla 28 günde 1, normalde 22-23 günde 1 oluyordum) 2 ay regl oldum 3. Ay tek ilişki ile hamile kalmıştım.

Ben de takipteyim 2 gündür bu konuyu araştırıyorum .

merhaba 27 günde 1 adet görüyorum 7. gün ilişkiyle gebe kalmam söz konusu mu..adetim4.gün bitti

Adet bitiminin ilk gunu de olur adet olmana iki gun kala da ki onun da ornegi ben :)

Yerleşme kanamasından kaç gün sonra kanda gebelik çıkıyor.bugun gittim doktora negatif çıktı stresten kaynaklı ara kanama dedi.

Adet bitiminin ilk gunu de olur adet olmana iki gun kala da ki onun da ornegi ben :)
Kaç günde bir adet oluyorsunuz
Bebeğinizin cinsiyeti nedir acaba
Allah sağlıcakla kucağıniza almayi nasibetsin
Tek ilişkiyle mi hamile oldugunuzu anladınız yani 2 gün kala zor ihtimal derler ve peşinden adet olmadınız mi yoksa üstüne mi gordunuz

Kaç günde bir adet oluyorsunuz
Bebeğinizin cinsiyeti nedir acaba
Allah sağlıcakla kucağıniza almayi nasibetsin
Tek ilişkiyle mi hamile oldugunuzu anladınız yani 2 gün kala zor ihtimal derler ve peşinden adet olmadınız mi yoksa üstüne mi gordunuz

O zaman 33 gunde bir adet oluyodum
Bebegimin cinsiyeti kiz su an 3 yasinda kardesi bile olacak insallah. Hayir en son adet tarihimden itibaren hic beraberlik olmadi cunku ben yazliktaydim o calisiyodu. Adet olmama uc gun kala yillik izne ayrildi yanima geldi arka arkaya 3 gun iliski oldu, sonra adet gunum geldi ve adet olmadim bir kac gun gecikti gebelik testi aldim negatif uzun bir sure gebeligimi anlayamadik. Ne zamanki dr gittim o dedk adete iki gun kala olmus yani gec dollenmesin dedi ve tam 17 gun satla oynadi. Ki ondan onceki aylarda gun asiri iliski olurdu cocuk icin aman ayin 14. 15. Ovulasyon gununu kacirmayalim.derdik. oysaki her kadinin catlama suresi farkli olabiliyomus. Birde su bi gercek Allah o zaman nasip etmis. Yoksa biz naparsak yapalim ne cinsiyet ne de hamilelik elimizde. Hamile misiniz bilmiyorum ama eger kalmak istiyosaniz ben 41 kere meryem suresi okuyodum o dira hamile kalmisim tavsiye ederim.

Allah bagislasin kızınızi ve diger yavrunuzu sağlıcakla alın kucaginiza benim 3 kızım var .bebek düşünmüyoruz gibi bişey bazen kazara bişeyler yaşıyor gibiyim çok dikkat etsekte ben kuruntu yapıyorum .adete bir gün kala yada adet olacağımi hissettigim zamanlar eşime korumasiz vize veriyorum yıllardır bu şekilde bir kazamiz olmadı ama bu şekil yorumlar beni vesveselendiriyor. Özellikle esim istemediği için normal zamanlar çok dikkat ediyor .iğne Spral hap ben de yan etki ağrı kanama vs yaptı .şimdi bu yorumdan sonra daha da dikkat etmem gerektiğini farkettim .:)

Back