How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

adet belirtisi yok test negativ..

dnz1

Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
128
32
18
kızlar benim adete 1 gün var ama bende hic bir belirti yok normalde 3 gün öncesinden kasık agrılarım olurdu bi göguslerde dolgunluk var bide baş agrısı az önce dayanamayıp test yaptım sonuc negativ acaba gec döllenmeden de cıkmamış olabilir mii merak ediyorum.

kızlar yokmu bana yardımcı olcak birisi merak ediyorum gercekten cok:110:

yvz13 yvz13 Merhaba :KK55:daha önce demiştim test vakti gelince danışıcam diye:KK15:@yvz13 ve tüm deneyimli arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim

Ben 28 günde bi adet oluyorum adetime 1 gün kaldı pazartesi olmam lazım hiç şaşmaz . İnşallah olmam:KK48: Bu ay döngünün 15.günü doktor kontrolünde yumurta büyümüş ama çatlamamıştı geçen ay kist olduğunu tahmin etmiştik 15.gün çatlatma iğnesi yaptık.

17.günü yumurta çatlamış olsa henüz erken dimi 10 gün ancak oldu idrar testinde çıkmayabilir diye düşündüm. Çatlatma iğnesinin hormonal etkisi de var tabi ama ben dayanamadım bata 4 ve 3 gün kala yani iğneden sonraki 9.-10.gün erken gebelik resti yaptım . Aşırı flu çizgi gördüm hatta gözüm yanılıyor sandığım da oldu. Az önce tekrar kaset test yaptım onda da inanılmaz flu:KK47: Bu fluluk her testte görünüyor mu yani ikinci çizgi arkadan anlaşılır mı negatif de olsa?Fotoğrafları da yükliyim ama gözle ışıkta ancak görünüyor. çok tecrübeli olmadığım için bilemiyorum

Yakın bi arkadaşımda da adet günü erken testlerde bile test negatif çıktığını , kanda hcg nin 16 ile başladığını duydum o yüzden umutlandım. Adet olmadan ümit kesilmez:KK200:

A890EE17-5C86-49A8-9792-33408B252CFE.jpeg

Yukardan asagi sirayla yaptigim testler 3 gun pespese, bekledikce koyulastilar tabii yvz13 yvz13

Eki Görüntüle 2160653

Yukardan asagi sirayla yaptigim testler 3 gun pespese, bekledikce koyulastilar tabii yvz13 yvz13

kuzum adete bir gün kala iğnenin etkisi idrarda görünecek kadar kalmaz diye düşünüyorum
dediğin gibi belli bir seviye hcg oluyor yüksek olmuyor fazla ve o da 10 günde atılır en fazla
hadi inşallah bebiş olsun :))

kuzum adete bir gün kala iğnenin etkisi idrarda görünecek kadar kalmaz diye düşünüyorum
dediğin gibi belli bir seviye hcg oluyor yüksek olmuyor fazla ve o da 10 günde atılır en fazla
hadi inşallah bebiş olsun :))

İnsalah bebis olsunn :))))

ben de benzer durumdayım negatif gibi çıkıypr yada benim gördüğüm aşırı flu bi çizgi var geç döllenme olabilir inşallah öyledir
inşallah gec döllenmedir canım benimde 1 gun var adete hic belirti yok sadece arada karnıma agrı giriyo bugün test yaptım negativ cıktı inşallah gec döllenmedendir bizde inşallah bebişlerimizi kucagımıza alırız :)

inşallah gec döllenmedir canım benimde 1 gun var adete hic belirti yok sadece arada karnıma agrı giriyo bugün test yaptım negativ cıktı inşallah gec döllenmedendir bizde inşallah bebişlerimizi kucagımıza alırız :)

İnsallah canim peki sen flu da olsa bi cizgi goruyomusun aslinda biri gorse benim test de ilk bakista negatif ama insan dikkatli bakinca cizgiyi goruyor

İnsallah canim peki sen flu da olsa bi cizgi goruyomusun aslinda biri gorse benim test de ilk bakista negatif ama insan dikkatli bakinca cizgiyi goruyor
Benim de çok silikti canım bata 4 kala yaptım kaset test iki tane ikisinde de gördüm:) hadi inşallah bebiş olsun

Benim de çok silikti canım bata 4 kala yaptım kaset test iki tane ikisinde de gördüm:) hadi inşallah bebiş olsun

inşallah :) senin testlerin görüntüsü nasıldı peki kiminin silik ama bayağı görünür oluyor ben ışıkta ve testi hareket ettirince görüyorum yada gördüğümü sanıyorum:KK48: test foto paylaşmış mıydın mesajlarda geriye dönük bakıp bulayım:KK48:

inşallah :) senin testlerin görüntüsü nasıldı peki kiminin silik ama bayağı görünür oluyor ben ışıkta ve testi hareket ettirince görüyorum yada gördüğümü sanıyorum:KK48: test foto paylaşmış mıydın mesajlarda geriye dönük bakıp bulayım:KK48:
Canım baktım da telde bulamadım fotoğraf ilişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri topicte paylaşmıştım:)

Canım baktım da telde bulamadım fotoğraf ilişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri topicte paylaşmıştım:)
üşenmedim bsktım buldum:KK48: benimkiler bayaa silik senin ilk teste göre artık kısmet:KK54:Sen saglıkla al kucağına inşallah:anneadayı:

Back