- 20 Eylül 2017
- 128
- 32
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevap verdigin için teşekkür ederim :) inşallah gec döllenmedendir peki bi daha ne zaman tekrarlıyım testitek ihtimal kalmış
geç döllenme oldu ise çıkmaz daha
tamam çok teşekkür ederimBir hafta sonra tekrarlayın bence
tamam çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 2160653
Yukardan asagi sirayla yaptigim testler 3 gun pespese, bekledikce koyulastilar tabii yvz13
kuzum adete bir gün kala iğnenin etkisi idrarda görünecek kadar kalmaz diye düşünüyorum
dediğin gibi belli bir seviye hcg oluyor yüksek olmuyor fazla ve o da 10 günde atılır en fazla
hadi inşallah bebiş olsun :))
inşallah gec döllenmedir canım benimde 1 gun var adete hic belirti yok sadece arada karnıma agrı giriyo bugün test yaptım negativ cıktı inşallah gec döllenmedendir bizde inşallah bebişlerimizi kucagımıza alırız :)ben de benzer durumdayım negatif gibi çıkıypr yada benim gördüğüm aşırı flu bi çizgi var geç döllenme olabilir inşallah öyledir
inşallah gec döllenmedir canım benimde 1 gun var adete hic belirti yok sadece arada karnıma agrı giriyo bugün test yaptım negativ cıktı inşallah gec döllenmedendir bizde inşallah bebişlerimizi kucagımıza alırız :)
Benim de çok silikti canım bata 4 kala yaptım kaset test iki tane ikisinde de gördüm:) hadi inşallah bebiş olsunİnsallah canim peki sen flu da olsa bi cizgi goruyomusun aslinda biri gorse benim test de ilk bakista negatif ama insan dikkatli bakinca cizgiyi goruyor
Benim de çok silikti canım bata 4 kala yaptım kaset test iki tane ikisinde de gördüm:) hadi inşallah bebiş olsun
Canım baktım da telde bulamadım fotoğraf ilişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri topicte paylaşmıştım:)inşallah :) senin testlerin görüntüsü nasıldı peki kiminin silik ama bayağı görünür oluyor ben ışıkta ve testi hareket ettirince görüyorum yada gördüğümü sanıyorum test foto paylaşmış mıydın mesajlarda geriye dönük bakıp bulayım
üşenmedim bsktım buldum benimkiler bayaa silik senin ilk teste göre artık kısmetSen saglıkla al kucağına inşallahCanım baktım da telde bulamadım fotoğraf ilişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri topicte paylaşmıştım:)
evet gordum canım cok az silik bi cizgi var :)İnsallah canim peki sen flu da olsa bi cizgi goruyomusun aslinda biri gorse benim test de ilk bakista negatif ama insan dikkatli bakinca cizgiyi goruyor
Inşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın:)üşenmedim bsktım buldum benimkiler bayaa silik senin ilk teste göre artık kısmetSen saglıkla al kucağına inşallah
bence bi 2. çizgi var orda. ben de gördüm ama bekle bakalım test yapmaya devam et. Gittikçe koyulaşmasını diliyorum. bu arada testlerinizin markasını öğrenebilir miyim?Eki Görüntüle 2160653
Yukardan asagi sirayla yaptigim testler 3 gun pespese, bekledikce koyulastilar tabii yvz13