• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ADET BELİRTİSİ BİLE OLMADAN HAMİLE KALANLAR

Mevi55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
202
87
28
Kızlar adetim 8 gün gecikti hiç adet belirtisi de yaşamadım sadece gününe yakın karın ağrısı yaşadım göğüslerim şişerdi acı olurdu o da olmadı ve hala daha hiçbir şey yok. Geç döllenme şüphelerim var ama adet belirtisi bile olmaması beni daha çok düşündürüyor. Hiç adet belirtilerini yaşamayıp hamile olduğunu öğrenen var mı

vardir illaa da canim sen bir test yap bakalim belki bir spriz vardir 🙏💝

Ben varim ama kimyasal gebelikti bir gun gecti adetim testle ogrendim hic adet olacakmisim gibide olmadi normalde adet olucagim gun sancim olur anlarim geliyor diye hatta goguslerde bile sanci yoktu sadece tek bir gun kasinmisti. Yani degisiyor galiba ki ben butun adet semptomlarini yasarim ozaman hic oyle birsey yasamadim nasipte olmadi zaten 😞

Kızlar adetim 8 gün gecikti hiç adet belirtisi de yaşamadım sadece gününe yakın karın ağrısı yaşadım göğüslerim şişerdi acı olurdu o da olmadı ve hala daha hiçbir şey yok. Geç döllenme şüphelerim var ama adet belirtisi bile olmaması beni daha çok düşündürüyor. Hiç adet belirtilerini yaşamayıp hamile olduğunu öğrenen var mı
Ben ben :)

Hayırlı olsun canım :) ben hala adet olmadım bugün 10. Gün dün sabah gebelik testi yaptım idrarda negatif çıktı ilk defa bugün adet olacakmışım gibi ağrım var göğüs ucum sızlıyor ne olacak bilmiyorum ama adet olmayacakmışım gibi geliyor senin nasıl oldu nasıl öğrendin neler yaşadın anlatabilir misin 😊

Back