K kukileta Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2016 45 15 3 36 11 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kukileta #21 dirennur45 .!.: Yemın ederım gözüm dolduenazından birimiz bu gece Mutlu uyuyacak Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yazarım tabıkı unutursam hatırlat bana Genişletmek için tıkla... emin ol benimde şimdi doldu rabbim gönlündekini hayırlı eylesin inş hamilesindir. senin için bnde dua edeceğim tamam hatırlatırım
dirennur45 .!.: Yemın ederım gözüm dolduenazından birimiz bu gece Mutlu uyuyacak Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin yazarım tabıkı unutursam hatırlat bana Genişletmek için tıkla... emin ol benimde şimdi doldu rabbim gönlündekini hayırlı eylesin inş hamilesindir. senin için bnde dua edeceğim tamam hatırlatırım
K kukileta Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2016 45 15 3 36 11 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kukileta #22 Pinkhouselife61 .!.: Rabbim kavuştursun Can'ım benim Şimdiden hayırlı evlat etsin inşaallah Genişletmek için tıkla... çok tşk ederimmm. güzel dileklerin için rabbim herkese nasip etsin inş . çok saol
Pinkhouselife61 .!.: Rabbim kavuştursun Can'ım benim Şimdiden hayırlı evlat etsin inşaallah Genişletmek için tıkla... çok tşk ederimmm. güzel dileklerin için rabbim herkese nasip etsin inş . çok saol
mucizelerbenibulur Popüler Üye Kayıtlı Üye 17 Mart 2016 5.761 9.233 248 11 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kukileta #23 kukileta .!.: çok tşk ederimmm. güzel dileklerin için rabbim herkese nasip etsin inş . çok saol Genişletmek için tıkla... Aminnn inşaallahh
kukileta .!.: çok tşk ederimmm. güzel dileklerin için rabbim herkese nasip etsin inş . çok saol Genişletmek için tıkla... Aminnn inşaallahh
K kukileta Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2016 45 15 3 36 11 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kukileta #24 Pinkhouselife61 .!.: Aminnn inşaallahh Genişletmek için tıkla... inş canım inşşş
K kukileta Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2016 45 15 3 36 11 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kukileta #25 söylemeyi unuttum ben adetim gecikince vucut ısımı ölçtüm normalde hep 35.5 çıkardı son 5 gündür ölçtüm aklıma geldikce 36.4 çıktı
söylemeyi unuttum ben adetim gecikince vucut ısımı ölçtüm normalde hep 35.5 çıkardı son 5 gündür ölçtüm aklıma geldikce 36.4 çıktı
D dirennur45 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2016 96 14 3 36 11 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kukileta #26 kukileta .!.: söylemeyi unuttum ben adetim gecikince vucut ısımı ölçtüm normalde hep 35.5 çıkardı son 5 gündür ölçtüm aklıma geldikce 36.4 çıktı Genişletmek için tıkla... Bnm aklıma o gelmedi ama tansıyonjm yerlerde benım de 9/4 falan hep son Zaman'larda
kukileta .!.: söylemeyi unuttum ben adetim gecikince vucut ısımı ölçtüm normalde hep 35.5 çıkardı son 5 gündür ölçtüm aklıma geldikce 36.4 çıktı Genişletmek için tıkla... Bnm aklıma o gelmedi ama tansıyonjm yerlerde benım de 9/4 falan hep son Zaman'larda
K kukileta Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2016 45 15 3 36 11 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kukileta #27 o bndede cvok oldu halsizlik bide çok uyumak. ama ateş ölçer al yada varsa kontrol et inş hamilesindirde gerek kalmaz ateş ölçere
o bndede cvok oldu halsizlik bide çok uyumak. ama ateş ölçer al yada varsa kontrol et inş hamilesindirde gerek kalmaz ateş ölçere
D dirennur45 Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2016 96 14 3 36 11 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kukileta #28 kukileta .!.: o bndede cvok oldu halsizlik bide çok uyumak. ama ateş ölçer al yada varsa kontrol et inş hamilesindirde gerek kalmaz ateş ölçere Genişletmek için tıkla... Allahım inşallah
kukileta .!.: o bndede cvok oldu halsizlik bide çok uyumak. ama ateş ölçer al yada varsa kontrol et inş hamilesindirde gerek kalmaz ateş ölçere Genişletmek için tıkla... Allahım inşallah
K kukileta Yeni Üye Kayıtlı Üye 31 Mart 2016 45 15 3 36 11 Mayıs 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi kukileta #29 dirennur45 .!.: Allahım inşallah Genişletmek için tıkla... inş canım inş tez zamnda güzel haberlerini bekliyorum
dirennur45 .!.: Allahım inşallah Genişletmek için tıkla... inş canım inş tez zamnda güzel haberlerini bekliyorum
Sllh Üye Kayıtlı Üye 15 Aralık 2017 777 376 23 17 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi kukileta #30 kukileta .!.: 7aydır bekliyorum heray belki psikolojik olarak hamilwlik belirtileriyle aynı adet belirtilerimi net yaşadım evet tamam dediğimde adet gördüm. bu ay farklı olunca merak ettim . tşkler canım inş hamileyimdir Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 17 Ocak 2018
kukileta .!.: 7aydır bekliyorum heray belki psikolojik olarak hamilwlik belirtileriyle aynı adet belirtilerimi net yaşadım evet tamam dediğimde adet gördüm. bu ay farklı olunca merak ettim . tşkler canım inş hamileyimdir Genişletmek için tıkla...