• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet belirtileriyle gebelik belirtilerini ayırmak mümkün mü?

dilayza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
314
153
123
Ankara
arkadaşlar bende her ay aynı belirtileri yaşıyorum ama sonuç hep negatif acaba adet belirtileriyle hamilelikl belirtilerini ayırt edebilir miyiz en azından boşa umutlanmaktan kurtuluruz?

malesef canım öye bi şansımız pek yok..en iyisi belirti filan kafaya takmamak,başarabilirsek tabi:) sakin sakin gününü bekliyip geçer geçmez dooooğru kan testine..en kesin sonuç...

ama hamileysende adet belirtileri olur sen adet olcam sanırsın beklersin beklersin ne gelen var ne giden işte bklenen sonuç :))

Keşke ayırt edebilsek..
Geçen ay reglime 10 gün varken kasık ağrılarım ve batmalar başlamıştı.
Göğüslerimde aşırı bir acıma yaşamıştım.Veeee bel ağrısı ama hepsi yalanmış

Tam günümde regl oldum yaaa kesin hamileyim demiştim ama yine olmadı

Neyse fazla takmak istemiyorum önümüzde daha çok günler haftalar aylar var...

İnş. sabredebilirim kızlar ya

evet kızlae sabredin nasibimizde ne zaman varsa o zaman olur zaten stres yapmaya gerek yok bende cok stres yaptım 1.5 senedir ama saldım artık valla kendi haline bıraktım her ay ay bu sefer var demekten bıkıyo insan daha doğrusu hayal kırıklıgı yasıyısun o yüzden aklıma getirmiyorum başka seylerle meşkul olmaya calısıyorum stres 1 numaralı neden arkadaslar doktorlarda sölüyo bunu relaxs olun lütfen .

Canım hemen hemen aynı belırtıler farkedemıyosun yanı takı gunun gecene kadar bıde hamıleysen ıdrarın ıcınde kucuk kucuk beyaz seyler oluyo fazla bekletmeden mevlam saglıklı ve hayırla gondersın meleklerımızı aminnnnnnn

walla ayırt edilmiyo en coktra psikolojik oluyo. kendi kendime gülülüyorum bazen. Hah basım ağrıyo hamilelik belirtisi hah canım sunu istedi hamileyimsırnaşık şey en iyisi kafaya takmayın rahat olun. şüpheleniyorsanız adetinize kadar bekleyin test yaptırın yoksa üzülmeyin günler çuvala girmedi. Benim annemin 10 yıl cocugu olmamıs. Allahım verecegi zamanı cok iyi biliyor emin olun. Kimseyi yavrusuz bırakmaz:nazar:

Arkadaslar hamile oldugunu ogrendikten sonra bu ay su belirti farkliydi diyebiken varmi, hamile arkadaslardan bilgi alabilirmiyiz.

Arkadaslar hamile oldugunu ogrendikten sonra bu ay su belirti farkliydi diyebiken varmi, hamile arkadaslardan bilgi alabilirmiyiz.
hamile değilim ama yeni anneyim :8: fark bende akıntıydı canım. adete yakın hiç beyaz akıntım olmazken hamile kaldığım ay adet olacak gibi ağrım oluyodu ama beyaz bi akıntı geliyodu.o farklıydı ve göğüs hassasiyeti normalden daha fazlaydı.

hamile değilim ama yeni anneyim :8: fark bende akıntıydı canım. adete yakın hiç beyaz akıntım olmazken hamile kaldığım ay adet olacak gibi ağrım oluyodu ama beyaz bi akıntı geliyodu.o farklıydı ve göğüs hassasiyeti normalden daha fazlaydı.

Tesekkur ederim canim ayni durumlari yasiyorum 2 gun var adete akintim ve agrim var birde gogsume dokunamayacak kadar hasaaslasti, Allah bebegine saglik sihhat versin darisi basimiza:16:

Tesekkur ederim canim ayni durumlari yasiyorum 2 gun var adete akintim ve agrim var birde gogsume dokunamayacak kadar hasaaslasti, Allah bebegine saglik sihhat versin darisi basimiza:16:
amin canım saol.hayırlısı olsun canım senin için de.hamilesin gibi geldi bana.hadi inşallah:46:

Sagol canim moral verdin bana cok tesekkur ederim,

Selalecim selam,
Benimde dun olmam gerekirdi adet. Seninle aynı belirtiler var .
<Aslında 2 Nisan'da adet oldum geçen ay ama 2-3 aydı adet döngüm 35 güne çıktı. Bu ay ayın 5inde bekliyordum ne gelen var ne giden.
Insallah hamileyizdir:)

Back