- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
-
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
Ölede olmuyor bole de olmuyorO çok geriyormuş onu o yüzden gitmek istemiyorum diyor :)) bende o zaman herkese biz 2 kişi mutluyuz çocuk istemiyoruz de dedim, ben seninle çok mutluyum ama çocuksuzda olmuyor diyor kafalar karışık
ben regli oldum canım
benimde yoktu hatta 1 gün gecikti kuzumHayırlısıbir daha ki aya insallah canım. Benimde adet günüm yarın ama hiç bir belirtim agrim falan yok bu ay merak ettim o yuzden
en çok biz yıpranıyoruz kimse ona çocuk sormuyor herkes bana soruyor, tedavi olayınıda kimse bilmiyor söylemicez kendi kendimize halletcez dedikÖlede olmuyor bole de olmuyor
benimde yoktu hatta 1 gün gecikti kuzum
EEet aynen ole ne oluyosa kadına oluor belli bir süre sonra insanlara biz düşünmüyoruz diyemiyoruz inanmıolar bak geç kalmayıın sonra cok ararsınız bu kadar uzun korunmayın falan falan zaten hastane hastane arıorz.en çok biz yıpranıyoruz kimse ona çocuk sormuyor herkes bana soruyor, tedavi olayınıda kimse bilmiyor söylemicez kendi kendimize halletcez dedik
hayırlısı canım ben regli oldum sende olacaksın diye birşey yok inş hamilesindirBen bu ay da hiç umutlanmiyim o zaman
aynen canım çok uzun yıllardır uğraşanlar var biliyorum ama bazen boğuluyorum birde kimseye anlatamıyorum hep içimde yaşıyorum bazen ağlıyorum eşim horul horul uyurken onada yüklenmek istemiyorum zaten kendini suçlu hissediyor bana krşıEEet aynen ole ne oluyosa kadına oluor belli bir süre sonra insanlara biz düşünmüyoruz diyemiyoruz inanmıolar bak geç kalmayıın sonra cok ararsınız bu kadar uzun korunmayın falan falan zaten hastane hastane arıorz.
İşte kimseye bişeyden bahsemeyince eşine sarıo istesende istemesendeaynen canım çok uzun yıllardır uğraşanlar var biliyorum ama bazen boğuluyorum birde kimseye anlatamıyorum hep içimde yaşıyorum bazen ağlıyorum eşim horul horul uyurken onada yüklenmek istemiyorum zaten kendini suçlu hissediyor bana krşı
öyle cnm malesefİşte kimseye bişeyden bahsemeyince eşine sarıo istesende istemesende
Şuan belim de ağrı yanma var.öyle cnm malesef
adet günün ne zaman cnmŞuan belim de ağrı yanma var.
canım ben en son 19 şubatta oldum. Normalde mart 19-20 falan olmam lazımdı ama olmadım aksine adet olacagım gün yumurta çatlama yaşadım. Heralde 2 nisan gibiadet günün ne zaman cnm
gebelik testi yaptınmı pekicanım ben en son 19 şubatta oldum. Normalde mart 19-20 falan olmam lazımdı ama olmadım aksine adet olacagım gün yumurta çatlama yaşadım. Heralde 2 nisan gibi
negatif canım bu ay gecikmeli olucam malesef bu arada prolaktin için dostinex kullanıorm .gebelik testi yaptınmı peki
anladım canım tez vakitte güzel haberi alırsın inşallahnegatif canım bu ay gecikmeli olucam malesef bu arada prolaktin için dostinex kullanıorm .
anladım canım tez vakitte güzel haberi alırsın inşallah
amin canım inşallah daha fazla bekletmesn Rabbimhepimiz bole oluruz Allahın izni ile.
test yap canım gebelik varsa çıkar2 gün oldu hala hasta olmadım
Belim ağrıyor biraz midem ekşiyor
Kasıklarımda sinek ısırığı gibi batmalar oluyor
Adet olacakmışım gibi keskin ağrılarım yok