-
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
Az olunuyor diye biliyorum her zamankinden az oluyorsun. Üstune görmek diyorlar buna.Amin inşallah dua edin noluuurrkeşke benim de bebişim olsa da bende yataklara esir olsam. Bir de bisey sorcam. Adetten hemen sonra hamile olduğunu ogrenenler oluyor ya o nasıl oluyo? Şakır şakır kanarken hamile nasıl olunuyorki
Dün gecedendir belim aşırı şekilde ağrıyor kahverengi sümüksü bir akıntı geldi son adetimin üzerinden 28 gün geçmiş bugün bunlar hamilelik için yeterli mi sizceBacaklarım ağrıyor ayakta zor duruyorum arada nefesim kesilmiş gibi oluyo çok yorgun ve halsizim sanki ağır bi işte çalışmışım gibi.hiçbi iş yapamıyorum evin işleri duruyor öyle.
Evet olabilir kişiden kişiye değişiyor hamilelik belirtisi inşallah hamilesinizdir.inşallah hasta olmayızDün gecedendir belim aşırı şekilde ağrıyor kahverengi sümüksü bir akıntı geldi son adetimin üzerinden 28 gün geçmiş bugün bunlar hamilelik için yeterli mi sizce
İnşallah sizde hamilesinizdirEvet olabilir kişiden kişiye değişiyor hamilelik belirtisi inşallah hamilesinizdir.inşallah hasta olmayız
ümitlenmeyeyim dedim yine ümitlendim.
Hamilelikte göğüs ağrısı olması mı gerekiyorHanımlar sanırım bu ay mevsimsel göğüs ağrısı yok benimde aynı bugün yarın olmam lazım ama göğüslerde en ufak bi ağrı yok umudunuzu kırmak istemiyorum ama hamilelikle alakalı bir durum değil sanırım
Genelde adet ve gebelik belirtileri aynı olur çoğu gebede göğüs ağrısı hissedilir diye biliyorumHamilelikte göğüs ağrısı olması mı gerekiyor
Ben de de hiç yok göğüslerde ağrım dün hasta olmam gerekiyordu olamadım
Mesala bizim doktor en son tetsi işte şu hastanede yaptırdınız. ilaç bitince 1 hafta içinde aynı hastanede verin mutlaka aradaki farkı görmek istiyorum dedi. Eşinm bence yaptırmalıBizede 3 ay kullanın tekrar gelin yeniden test yapıcaz ise yaramış mi bakıcaz dedi bu ay gidecek eşim tekrar
Canım bu hafta gidecek inşallah doktor 2 buçuk ay kullan ilaç bitince hemen gelme 1-2 hafta sonra gel demişti eşim de 3. kutuyu alınca hepsini kullanıyım öyle gidiyim zaten zararlı değil takviye ilaç dedi zaten çoğu kişide 3. kutu bitince sonuç aldık falan yazmış ilaç hakkında 3. kutu az kaldı ama ben bu hafta git yaptır dedim oda çarşamba yada perşembe gidicem dedi bakalım.Mesala bizim doktor en son tetsi işte şu hastanede yaptırdınız. ilaç bitince 1 hafta içinde aynı hastanede verin mutlaka aradaki farkı görmek istiyorum dedi. Eşinm bence yaptırmalı
aynen 2 ay kullanılacak bittikten sonra 1 hafta için de 3-yada5 gün perhizden sonra tekrar spermiyogram verin gelin dedi.Canım bu hafta gidecek inşallah doktor 2 buçuk ay kullan ilaç bitince hemen gelme 1-2 hafta sonra gel demişti eşim de 3. kutuyu alınca hepsini kullanıyım öyle gidiyim zaten zararlı değil takviye ilaç dedi zaten çoğu kişide 3. kutu bitince sonuç aldık falan yazmış ilaç hakkında 3. kutu az kaldı ama ben bu hafta git yaptır dedim oda çarşamba yada perşembe gidicem dedi bakalım.
valla kuzum bende çok konuştum 2 buçuk aydan sonra git ver kalan lacı yine kullanmaya devam edersin dedim ama hep işim yoğun yok bugün müşterim gelicek diye diye erteledi, bende yorud-ldum artık git git demekten en son cuma günü konuştuk gideceksen git gitmeyeceksende ailenle akrabalarınla konuş çocuk çocuk deyip benim üstüme gelmesinler artık dedim ben çocuk istemiyorum yada olmuyor de çneleri kapansın dedim.aynen 2 ay kullanılacak bittikten sonra 1 hafta için de 3-yada5 gün perhizden sonra tekrar spermiyogram verin gelin dedi.
Bu erkekler sadece istemeyi biliyor başka bişey yaptıkları yok malesef. Eşim ilacı düzenli içmiyor bizde gece tartıstık. Sabah içmiş akşam ilacını unutmus. Dedim sigarayı içmeyi uınutmuyosun ama. Bende içmeyeyim niye vücuduma hormon ile zarar vereyim dedim. Ama herkese cocuk couk diyo.valla kuzum bende çok konuştum 2 buçuk aydan sonra git ver kalan lacı yine kullanmaya devam edersin dedim ama hep işim yoğun yok bugün müşterim gelicek diye diye erteledi, bende yorud-ldum artık git git demekten en son cuma günü konuştuk gideceksen git gitmeyeceksende ailenle akrabalarınla konuş çocuk çocuk deyip benim üstüme gelmesinler artık dedim ben çocuk istemiyorum yada olmuyor de çneleri kapansın dedim.
o konuda sıkıntımız yok kuzum ilacını hiç aksatmadı daha onun dışında takviye olarak keçiboynuzunu bitki çaylarını vs. içiyor sigarayıda bıraktı bizim sorunumuz test vermeye gitmek istemiyor utanıyorum diyor.Bu erkekler sadece istemeyi biliyor başka bişey yaptıkları yok malesef. Eşim ilacı düzenli içmiyor bizde gece tartıstık. Sabah içmiş akşam ilacını unutmus. Dedim sigarayı içmeyi uınutmuyosun ama. Bende içmeyeyim niye vücuduma hormon ile zarar vereyim dedim. Ama herkese cocuk couk diyo.
:) Ya oda farklı bir sistem gerçekten bak aklıma geldi de şimdi eşim anlatıo eline veriyorları bardak mi ne gidiosn odaya cıkıosn diyo bide bayan olunca garip oluosn diyo.o konuda sıkıntımız yok kuzum ilacını hiç aksatmadı daha onun dışında takviye olarak keçiboynuzunu bitki çaylarını vs. içiyor sigarayıda bıraktı bizim sorunumuz test vermeye gitmek istemiyor utanıyorum diyor.
aynen oda öyle diyor odada bir pencere varmış hemen örneği ordan alıp labaratuvara götürüyorlarmış alanlarda bayanmış eşim ha bire pencereyi açıyolar beni öyle görecekler diye ödüm kopuo diyo:) Ya oda farklı bir sistem gerçekten bak aklıma geldi de şimdi eşim anlatıo eline veriyorları bardak mi ne gidiosn odaya cıkıosn diyo bide bayan olunca garip oluosn diyo.
oha yaaaa :)aynen oda öyle diyor odada bir pencere varmış hemen örneği ordan alıp labaratuvara götürüyorlarmış alanlarda bayanmış eşim ha bire pencereyi açıyolar beni öyle görecekler diye ödüm kopuo diyo
O çok geriyormuş onu o yüzden gitmek istemiyorum diyor :)) bende o zaman herkese biz 2 kişi mutluyuz çocuk istemiyoruz de dedim, ben seninle çok mutluyum ama çocuksuzda olmuyor diyor kafalar karışıkoha yaaaa :)
ben regli oldum canımBelirti yaşamayan kızlar son durumlarınız ne acaba var mi bir gelişme ?