Adet belirtilerim yok hamile miyim

Benimde böyle adetime son 1 gün kaldı adet belirtilerini hala taşımıyorum göğüs uçlarına dokununca ağrıyor pazartesi adet olmam gerek eğer olmazsam erken gebelik testi ile sonucu kesin öğrenebilir miyim
Adetinin 4 günün daha geçmesini bekle ben öyle yapacağım inşallah kan testi yaptıracağım o daha kesin sonuç verir. adet olmasam inşallah

Burada cizgi var mı yoksa hayal mi görüyorum ?
Konu actım ama birde buraya yazayım dedim

Not; Adetime 2 gun var. Ve dun cok az kahverengi leke geldi. Birde bugun geldi. Bu yuzden unutlanmak istemiyorum.

Eklentiler

• 79451513-3DE0-4B17-B42D-C346FDC99ECB.jpeg
    171,4 KB · Görüntüleme: 302
Burada cizgi var mı yoksa hayal mi görüyorum ?
Konu actım ama birde buraya yazayım dedim

Not; Adetime 2 gun var. Ve dun cok az kahverengi leke geldi. Birde bugun geldi. Bu yuzden unutlanmak istemiyorum.
Bana silik bi çizgi var gibi geldi bekleyin eğer çoğalırsa kanamanız maalesef adet olmuş oluyorsunuz.
Her ay umutlanmaktan bıktım ben de

Adet günüm yarın göğüs ucuma dokununca ağrıyor dün gece belim çok ağrıyordu şuan da ara ara ağrıyor yerleşme kanaması falan olmadı bende daha
Bu yerlesme kanamasi nasil biseyki kizlar.bat sali gunu benim ama dun aksam acikkahve lekelenme bulasmis camasirima.bugunse gelen giden bisey yok.aklim karisti yerlesme adet oncesimi oluyor ve naasil oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…