- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
-
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
canım tedavi olarak ne görüyo eşiniz.eşinde baktırdımı canım ben gidip muayene olmuştum bir sorun yok olur diye 14 ay bekledik artık eşime sende bir git dedim meğer eşimde sperm azlığı varmış o yüzden olmuyormuş şuanda tedavi görüyor.
Emodex diye bir takviye ilacı kullanıyor canimcanım tedavi olarak ne görüyo eşiniz.
Gecmis olsun.tahlil yaptirdinizmi emodexi kullandiktan sonraEmodex diye bir takviye ilacı kullanıyor canim
Test yaptinmi canim.bat nezmnSadece kasiklarimda kramplar var vurup vurup geciyo. Diger hersey normal. insallah bebişim vardır allahm noluuurr
Inşallah canım. Inşallah hepimz hamileyizdr. Dün test yaptım negatifti ama bugün bu olan kesik kesik kanamalar ve sizin yaptiginz yorumlar beni tekrar umutlandrdi.Pembemsi kanama için yerleşme kanaması diyorlar hamile olabilirsin inşallah hamilesindir
bizimkisi nolvadex diye 4 kutu verdi 2 ay boyunca bunu kullansın bu süreçte eşine ilaç iyi gelirse hamile kalırsın dedi.Emodex diye bir takviye ilacı kullanıyor canim
Adet mi oldunuzKanama artmaya başladı galiba erkenden adet oluyorm off yine hayaller suya düştü
Malesef adet oldumAdet mi oldunuz
O zaman bizde çok umutlanmayalımMalesef adet oldum
Belli olmaz canım benim allah sizleri sevindirsin inşallah bende olmadı diye sizde de olmayack diye bisey yok. Inşallah olur da hep beraber seviniriz burda.O zaman bizde çok umutlanmayalım
Hayırlısı bakalımBelli olmaz canım benim allah sizleri sevindirsin inşallah bende olmadı diye sizde de olmayack diye bisey yok. Inşallah olur da hep beraber seviniriz burda.
Hadi hayırlısıyla insallahBenim normalde bugün adet olmam lazımdı yine sarı akıntım başladı biraz midem bulanıyor anlamadımadet olacakmışım gibi sancı da yok her zaman olurdu
Dün gebelik testi yaptım negatif çıktı pek umutlu değilim o yüzdenHadi hayırlısıyla insallah
2 gün daha bekle bence canımSırtım da ağrıyor.yarın kan testi yaptırsam kesin sonuç verir mi adet günüm bugün normalde
Akıntınız beyaz sanırımBenim normalde bugün adet olmam lazımdı yine sarı akıntım başladı biraz midem bulanıyor anlamadımadet olacakmışım gibi sancı da yok her zaman olurdu