-
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
Varsa bile şu an belli olmaz adet tarihinin en az üç gün geçmesi gerekiyor.Hayır daha adet olmadım 3 günüm var ama belirtilerden dolayı test yapayım dedim sonu husraan offsonradan pozitif çıkma ihtimali varmiki
Öyle mii. Ben bunu bilmiyordum daha ilk gebeliğim olcak eğer olursa. Ne zaman ne yapcgimi bilmiyorm bi anlık heyecan yaptım test aldım negatif cıktı. Bu testi ne zaman yapmaliyimVarsa bile şu an belli olmaz adet tarihinin en az üç gün geçmesi gerekiyor.
Canım endişe etme bu ay olmasa bile üzülme Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Kafan rahat olsun kendine bir 6 aylık zaman tanı bu sürede hiç gebelik testi yapma aklına getirme rahat ol. Adet olmazsan testi tekrarla hayırlısı olsun canım.Öyle mii. Ben bunu bilmiyordum daha ilk gebeliğim olcak eğer olursa. Ne zaman ne yapcgimi bilmiyorm bi anlık heyecan yaptım test aldım negatif cıktı. Bu testi ne zaman yapmaliyim
Bu ay da olmzsa zaten artık kafaya takmicam dusunmicem diyorum ama eşim sağolsun kurulu saat gibi hatrlatiyo bana. Dediginz gibi rahat olmaya caliscam. Bir de siz de gebesiniz galiba. Hayırlı olsun. Allah sağlıklı sihhatli kucaginiza vermeyi nasıp etsn inşallah. Sizin belirtileriniz neydi gebe oldugunzu nasıl anldnzCanım endişe etme bu ay olmasa bile üzülme Allah hakkında hayırlısını nasip etsin. Kafan rahat olsun kendine bir 6 aylık zaman tanı bu sürede hiç gebelik testi yapma aklına getirme rahat ol. Adet olmazsan testi tekrarla hayırlısı olsun canım.
İnşallah isteyen herkese nasip olur..Bu ay da olmzsa zaten artık kafaya takmicam dusunmicem diyorum ama eşim sağolsun kurulu saat gibi hatrlatiyo bana. Dediginz gibi rahat olmaya caliscam. Bir de siz de gebesiniz galiba. Hayırlı olsun. Allah sağlıklı sihhatli kucaginiza vermeyi nasıp etsn inşallah. Sizin belirtileriniz neydi gebe oldugunzu nasıl anldnz
Anlıyorum ne güzel. Ne kadar ağrı sızı verse de bebiş için herşeye değer. Şimdi 9 ay da geçmez sizeİnşallah isteyen herkese nasip olur..
Ben uzun bir süre yumurtlama zamanımı takip ettim. Ovulasyon testleri aldım her adet öncesi hatta adet bitimi de gebelik testi yaparak bir bebek bekledim, oldu mu olmadı.
Sonra vazgeçtim bıraktım takibi felan senin eşin gibi eşim sürekli hatırlatıyordu kafama takmadım ama.
Bu sadece beni üzüyordu her ay kendimi dinliyordum. Sonra gebe kaldığım ay adetimi bekliyordum bazen bel ağrısı bazen kasık ağrısı oluyordu ama bir saat sonra geçiyordu. Reglim gelmeden sancısı gelirdi her ay. Bu sefer daha çok sırt ağrım vardı. Goguslerim regl öncesi kasinir ve siserdi gebe kaldığım ay ağrıyordu ve uçları dokunmadan kalkıyordu ve uçları büyüktü. Yemek yeyince şişkinlik oluyor gazdan dolayı ben başka belirti yaşamadım. Mide bulantım 6.haftada başladı sık idrara çıkıyorum özellikle gece uyanıp bunlar.
Darısı başınıza olsun İnşallahAnlıyorum ne güzel. Ne kadar ağrı sızı verse de bebiş için herşeye değer. Şimdi 9 ay da geçmez sizedarısıbasıma
Göğüs uçlarım çok belirgin ve normalinden fazla şiş sabahtandır sarı sümüksü bir akıntım var ara ara kasıklarıma ağrı giriyor bugünü saymazsak adetime 2 gün kaldı acıkmama rağmen iştahım yok birşey yemek istemiyorum sizce bunlar hamilelik belirtileri olabilir miİnşallah isteyen herkese nasip olur..
Ben uzun bir süre yumurtlama zamanımı takip ettim. Ovulasyon testleri aldım her adet öncesi hatta adet bitimi de gebelik testi yaparak bir bebek bekledim, oldu mu olmadı.
Sonra vazgeçtim bıraktım takibi felan senin eşin gibi eşim sürekli hatırlatıyordu kafama takmadım ama.
Bu sadece beni üzüyordu her ay kendimi dinliyordum. Sonra gebe kaldığım ay adetimi bekliyordum bazen bel ağrısı bazen kasık ağrısı oluyordu ama bir saat sonra geçiyordu. Reglim gelmeden sancısı gelirdi her ay. Bu sefer daha çok sırt ağrım vardı. Goguslerim regl öncesi kasinir ve siserdi gebe kaldığım ay ağrıyordu ve uçları dokunmadan kalkıyordu ve uçları büyüktü. Yemek yeyince şişkinlik oluyor gazdan dolayı ben başka belirti yaşamadım. Mide bulantım 6.haftada başladı sık idrara çıkıyorum özellikle gece uyanıp bunlar.
Canım inşallah gebe olursun. Bilmiyorum adet olmazsan test yap benim adet belirtim yoktu o ay. İştahım çok artmıştı güzel yiyordum yani. Goguslerim ağrıyordu yatarken yüzüstü yatamiyordum inşallah güzel haber alırsın 6 gün önceden gösteren gebelik testleri var onu dene istersen diğerlerini şimdi yaparsan doğru sonuç vermez.Göğüs uçlarım çok belirgin ve normalinden fazla şiş sabahtandır sarı sümüksü bir akıntım var ara ara kasıklarıma ağrı giriyor bugünü saymazsak adetime 2 gün kaldı acıkmama rağmen iştahım yok birşey yemek istemiyorum sizce bunlar hamilelik belirtileri olabilir mi
Peki siz yerleşme kanamasını yaşadınız mı yaşadıysanız ne zaman yaşadınız adetten önce mi yoksa adetten sonra mıCanım inşallah gebe olursun. Bilmiyorum adet olmazsan test yap benim adet belirtim yoktu o ay. İştahım çok artmıştı güzel yiyordum yani. Goguslerim ağrıyordu yatarken yüzüstü yatamiyordum inşallah güzel haber alırsın 6 gün önceden gösteren gebelik testleri var onu dene istersen diğerlerini şimdi yaparsan doğru sonuç vermez.
Yaşamadım ki ben ..Peki siz yerleşme kanamasını yaşadınız mı yaşadıysanız ne zaman yaşadınız adetten önce mi yoksa adetten sonra mı
Amin inşallah dua edin noluuurrDarısı başınıza olsun İnşallahben yataktan çıkamıyorum mide bulantısı kusma halsizlik..
Canım inşallah gebe olursun. Bilmiyorum adet olmazsan test yap benim adet belirtim yoktu o ay. İştahım çok artmıştı güzel yiyordum yani. Goguslerim ağrıyordu yatarken yüzüstü yatamiyordum inşallah güzel haber alırsın 6 gün önceden gösteren gebelik testleri var onu dene istersen diğerlerini şimdi yaparsan doğru sonuç vermez.
Kızlar yardım ediiiiinnn hamiş bayanlar lütfen biseyler yazın. 2 gündür kanamam var hicbir adet belirtim yok adetime 3 gün var. Oluşan kanama leke tarzı pembemsi geliyo peceteye silince görüyorum bu neyin kanaması gebelik olabilir mi
Bilmiyormki ilk defa böyle bisey başıma geliyo. Kani görünce korktum acikcasi. Suan kanamam durdu ama dunden beri ara ara kanadı. Dün özellikle eşimle iliskiden sonra çok kanadı. Sonra az az leke şeklinde pembemsi geldi. Hamile miyim yoksa başka bisey mi bilmiyorm çok korkuyorum kızlar yardım edin offfCanım geç yumurtlamış olabilir misin? Belki yerleşme yeni oluyordur o yüzden pembe gelmiştir.
Pembemsi kanama için yerleşme kanaması diyorlar hamile olabilirsin inşallah hamilesindirBilmiyormki ilk defa böyle bisey başıma geliyo. Kani görünce korktum acikcasi. Suan kanamam durdu ama dunden beri ara ara kanadı. Dün özellikle eşimle iliskiden sonra çok kanadı. Sonra az az leke şeklinde pembemsi geldi. Hamile miyim yoksa başka bisey mi bilmiyorm çok korkuyorum kızlar yardım edin offf