- 19 Mart 2019
- 566
- 666
- 32
-
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah insallaaaaaaaaahhhhRabbim hayırlı evlat versin inşallah şuan karnindadir canım benim ☺ ama idrarda 3. Gün adetin ya da dördüncü günü kesin emin olunuyo doktorlar bile bir hafta gecmeyince idrar testi yapmiyo ☺ bekle biraz canım benim insallah güzel haberler ver bize♥
Rica ederim canım benimGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim inşallah insallaaaaaaaaahhhh
Peki bisey sorcam. Siz hamile oldugunuzu nasıl ogrendinz hangi belirtiler vardıRica ederim canım benim♥
Peki bisey sorcam. Siz hamile oldugunuzu nasıl ogrendinz hangi belirtiler vardıRica ederim canım benim♥
Ben hissettimPeki bisey sorcam. Siz hamile oldugunuzu nasıl ogrendinz hangi belirtiler vardı
Amiiiiiiiiiin bin kere amiiiin. Siz annesiniz duanız kabul olur ne olur banada dua edinBen hissettimiçime doğdu test yaptım negatif çıktı hiç bir belirti yoktu sabah teste baktım pozitif olmuş sonra tekrar test yaptım silik çıktı sonra kan testine gittim zaten bir ay sonra bulantı başladı iştahsızlık halsizlik 5. Aya kadar böyle gitti rabbim isteyen Hersek'e versin
Evet adetime iki üç gün vardıAmiiiiiiiiiin bin kere amiiiin. Siz annesiniz duanız kabul olur ne olur banada dua edinpeki gogsunuzde hafif ağrı kasıkta ara ara batma falan da mi yoktu tamamiyle hisle mi testi yaptnz
Bisey dicemmmm siz öyle sabah teste baktım deyince bende gittim sabah yaptığım teste baktım ikinci çizgi cook silik çıkmış ne yapcam şimdi beeeeennEvet adetime iki üç gün vardıya vardi kaşık ağrım bn adet sancısı olabir dedim sonra içime doğdu bilmiyorum git test yap diyo içindeki ses eşim kızdı yok gebelik yapma diye bide o ara çiğ köfte yiyordum tiksindim bi sonra dedim yapicam bn bu testi yaptım ve negatif sonra sabah baktım teste pozitif hep sabah baktığımda test değişmezdi bı baktım pozitif olmuş tekrar test yaptım gebeyim. Ya inşallah sende gebesindir rabbim yüzünü güldürsun insallah moralin bozulacsk bişey olmasın güzel haberler almayı nasip etsin bize de ♥
Ya inşallah gebelik vardır kuzum ümit vermek istemiyorum ama gebelik olmayınca test hep silik oluyoBisey dicemmmm siz öyle sabah teste baktım deyince bende gittim sabah yaptığım teste baktım ikinci çizgi cook silik çıkmış ne yapcam şimdi beeeeenn
Inşallah gebeyimdir allahım noluuurrYa inşallah gebelik vardır kuzum ümit vermek istemiyorum ama gebelik olmayınca test hep silik oluyo♥ mutlu olmadım değil ama ümitlenmek yok tmmi
Simdi nasıl gitcemki hastaneler kapalıdırCanım kan testine gitsen mi ki
Canım bekle adetini bekle gitme kana son kararım çünkü bnde heyecan yaptımInşallah gebeyimdir allahım noluuurroff çok heyecanlandim. Tamam umitlenmicem ama çok heyecanlandım aglicam şimdi. Peki ne yapayım şimdi ben
Ben heyecan yapiyom ahaha kız dur şimdi değil zaten yarın için dedim ama adeti bekleyelim olurmuSimdi nasıl gitcemki hastaneler kapalıdır
yine banlanmiycaksak bakalim
Hahahayine banlanmiycaksak bakalim
Kızları doğuma gidince cagirin şimdi erkenCanım bekle adetini bekle gitme kana son kararım çünkü bnde heyecan yaptıminsallah gebelik vardır insallah kana gidersen değerler düşük olabilir varsa dur kızları çağırdım onlar da yardım eder ☺