Adet belirtilerim yok hamile miyim

Regl bekle canım belli olmaz belki gebelik var kan testine git istersen ama en sagliklisi regl beklemek
1 hafta önce kan tahlili yaptrdim 0.100 cıktı. Normalde hep 0.1 0.5 çıkardı doktor da bekleyelim en ufak ağrı kesici bile alma adet olana kadar dedi. Bakalım hayirlisi

1 hafta önce kan tahlili yaptrdim 0.100 cıktı. Normalde hep 0.1 0.5 çıkardı doktor da bekleyelim en ufak ağrı kesici bile alma adet olana kadar dedi. Bakalım hayirlisi
Gebelik olabilir de canım inşallah hayırlı güzel haberler alırsın bize de haber ver olurmu

Gebelik olabilir de canım inşallah hayırlı güzel haberler alırsın bize de haber ver olurmu ☺♥
Inşallah gebeyimdir. Haber vermez olur muyum ilk buraya yazcam hattaaa cumartesi adet olcam 1 gün var yani daha. Az önce idrardan test yaptım evde 10 dk bekledim malesef negatif. Idrarda ne zaman yapmam gerekiyor bilmiyorm ama negatif cıktı. Cumartesi adet olmazsam koşa koşa kan tahliline gitcemmm allahm inşallah ordadr yavrum. Dua edin nolur

belirtiniz varmı peki?

belirtiniz varmı peki?
Sol kasıkta ara ara ağrı oluyo geciyo aşırı beyaz akintim var yanma koku falan yok. Ağrı bazen belime vuruyo. Bayadr bu belirtiler yoktu bugün başladı. Göğsümün yanlarında ağrılar ve siskinlik var. Hepsi bugün başladı. Normalde bu belirtiler bende 1 hafta öncesinden baslardi şimdi adete 1 gün kala başladı. Kan değerim de 0.1 0.5 çıkardı 1 hafta önce.0.100 cıktı. Ne diyim aklım çok karışık. Bi de olursa ilk gebelik olcak. Sabırsızlıkla cumartesinin gelmesini bekliyorm

bende de var aynı senin dediklerin 3 gündür var benim adetime de 10 gün var :)

aynen bende ole diyorum kolay diyolar neresş kolay senelerce ugrasıorz yoksa coktan 1 düzüne cocuk olurdu :)
Sorunu sıkıntısı olmayana kolay tabi. Iki taraf da sağlıklıysa kolay oluyor da işte sıkıntı varsa da uğraşıp duruyorz böyle. Veren de Allah alan da Allah ona sığınıyorum karnımiza canı o koyuyor. O verirse her türlü olur. Zamanı var demekki. Nasip kısmet artik

aynen canım bakalım neler olacak bakalım.

canım verdin mi kan
Canımm 1 hafta önce vermiştim. 0.100 cıktı doktor adet gününe kadar ağrı kesici bile alma belki yükselir dedi. Bekliyorm bakalım. Aslında 0.100 ile 0.1 ile ayniymis arkadslar öyle diyo ama biraz forumu gezdim de 0.100den yükselip hamile olan arkadslar da var. Cumartesi adet olmazsam pazartesi tekrar kan vercem

ama düşük cok değilmi benim genelde 1.20 cıkıo standart negatif yani.

Baya olmuş. Peki doktora falan gittinz mi yada gördüğünüz tedavi var mi
canım ben pkoluyum 2 sene oldu tedaviye başlayalı ilk doktora gittiğimizde eşimin sperminde sıkıntı yoktu ancak bu sene tekrar sperm tesri verdiğimizde spermin de sıkıntı cıktı morfolojisi sanırım 0 yani şuan ilaça başlattı doktorumuz 2 ay kullan dedi eşim onu kullanıyor. Onun sperömleri bu ilaçla istediği degere gelirse hap iğne ile yumurta gelişimi yapacaklar. eşimin kaliteli spermleri olması lazım.

Rabbim hayırlı evlat versin inşallah şuan karnindadir canım benim ama idrarda 3. Gün adetin ya da dördüncü günü kesin emin olunuyo doktorlar bile bir hafta gecmeyince idrar testi yapmiyo bekle biraz canım benim insallah güzel haberler ver bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…