Adet belirtilerim yok hamile miyim

sizin durum nasıl peki kaç yıllık evlisiniz
biz 1 buçuk yıllık evliyiz canım hiç korunmadık bunu 14 ayı kendimiz denemekle geçti baktık olmuyor artık hastane yolu gözüktü, benim hormonlarım bir sorun çıkmadı yumurtalıkların ve yumurta rezervlerin gayet iyi dedi doktor tüplerimde açık bende bir sorun yok yani, ama eşimde sperm azlığı var olan spermlarınde yarısından fazla hareketsiz eşim ilaç kullanıyor, 3 ay kullandı geçen hafta kontrole gittik ilkine göre artış var ama yinede çok aman aman iyi durumda değil

Peki ne olacak. Yani bu durum aynı devam ederse aşama nedir peki

Peki ne olacak. Yani bu durum aynı devam ederse aşama nedir peki
doktor ister aşılama yaptırın isterseniz 3 ay daha ilacı kullanın ilaç etkisini göstermiş baya fark var dedi ben olsam ilaca devam ederdirdim dedi, eşim doktorun tavrına gıcık oldu şimdi başka doktor bulmuş ona gidecekmiş, eğer oda aynı şeyi derse yıl sonun kadar mecburi böyle devam edecek olmazsa önümüzdeki sene aşılama yada tüp bebek yaptırcaz.

bizede aynısını soledi ilacı bitirene kadar hamile kalmazan eşin sperm testi yaptırsın sonucuna bakcaz değişmezse aşılamaya gecicez dedi. Bizim uzun süre olunca malesef beklemek istemiyorum her bekleyiş yaşın ilerlemesi ve dahada sperm yumurta vs snuclara sebeb oluyor.

aynen kuzum bizim yaşımız genç ve daha yeni evli sayılırız o yüzden çok acele etmek istemiyorum tüp bebek için birde bu sene imkansız zaten tüp bebek istesekte en erken seneyeocak şubat gibi yaptırabiliriz.

nasıl kullanıosn peki evde bende de var bi arkadasım getirmişti.
kuzum suyunu içiyormuş bazıları ama biz içemedik suda bekleyince çok kötü bir koku yayıyor içmek imkansız birde gebe kalmak isteyen kadın otun üzerine meryem surası okuyup temiz bir beze sarıp üzerinde taşıyacakmış bende kandil günü okudum meryem suresini evlet sahibi olmak niyetiyle 1 parçasını bir bezin içine koyup diktim üzerimde taşıyorum.

tamamını değil dimi küçük parçasını taşıosn ole dmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…