- 6 Aralık 2017
- 6.323
- 6.506
-
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
Kuzum sen git zaten doktor en son ne zaman regli oldun diye soruyor ona göre şu gün gel diyorDevlette yapılcağı zaman adet tarihimi randevuma göre nasıl ayarlayacam ki tutturmam imkansız ama.
He anladım canım. Ole yaparım olmazsa.Kuzum sen git zaten doktor en son ne zaman regli oldun diye soruyor ona göre şu gün gel diyor
aynen cnmHe anladım canım. Ole yaparım olmazsa.
CAnım ovülasyon testim 13:30 da taptım direk bole cıktıaynen cnm
Valla kuzum ben hiç kullanmadım o yüzden pek anlamiyorumCAnım ovülasyon testim 13:30 da taptım direk bole cıktı
Tamam canm bende ilk defa kulanıoyorum bakalm bilenler yazarValla kuzum ben hiç kullanmadım o yüzden pek anlamiyorum
Merhaba . Bu ovulasyon testi ise iki çizgi koyuçıkmalı diye biliyorum. Henüz yumurtlama günü değil gibi duruyor ama daha iyi bilenĺer olabilirCAnım ovülasyon testim 13:30 da taptım direk bole cıktı
Canim pozitife yakin cikmis yarin tam koyu olabilir takip et sana kalmis istersen degerlendirmeye baslayinCAnım ovülasyon testim 13:30 da taptım direk bole cıktı
Başlamak gerek artık akşama umarım bu sefer başarılı oluruzCanim pozitife yakin cikmis yarin tam koyu olabilir takip et sana kalmis istersen degerlendirmeye baslayin
Aynen kuzum yanlış bilgilendirmeyeyim şimdi.Tamam canm bende ilk defa kulanıoyorum bakalm bilenler yazar
Birgebeningünlüğü var ona yollarım devam et dedi heralde pik bugun yarın anca olurAynen kuzum yanlış bilgilendirmeyeyim şimdi.
Birazönce yine yaptım bu şekilde cıktı iki testimi de yolluyorumMerhaba . Bu ovulasyon testi ise iki çizgi koyuçıkmalı diye biliyorum. Henüz yumurtlama günü değil gibi duruyor ama daha iyi bilenĺer olabilir
Bugün daha net sanki ya yumurtlama gününüze çok az kalmış ya da yumurtlama günü:) Bu önümüzdeki 1 haftayı çok iyi değerlendirin benceBirazönce yine yaptım bu şekilde cıktı iki testimi de yolluyorum
DeğerlendirdimBugün daha net sanki ya yumurtlama gününüze çok az kalmış ya da yumurtlama günü:) Bu önümüzdeki 1 haftayı çok iyi değerlendirin bence
Sem değerlendirmeye başla canisi bence boş geçme ne olur ne olmazBirgebeningünlüğü var ona yollarım devam et dedi heralde pik bugun yarın anca olur
bakalım canım değerlendirdik ama bugun testi yanıma almamısım akşam yapıcam artıkSem değerlendirmeye başla canisi bence boş geçme ne olur ne olmaz
hayırlısı olsun canım inşallah olur bu aybakalım canım değerlendirdik ama bugun testi yanıma almamısım akşam yapıcam artık
umarımhayırlısı olsun canım inşallah olur bu ay
umarım
1.5 aylık sürem var zaten doktor kontrolümüz var ozamn karar verilecek olmazsa.her ay umudumuzu kaybetmeden bekliyoruz.