- 6 Aralık 2017
- 6.323
- 6.506
-
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
Aynen öyle canım bu doktor ister aşılamaya gidin ister ilaca devam edin etkisini göstermiş dedi ben olsam ilaca devam ederdim deyip gönderdi eşimde sinirlendi doğru düzgün bilgi vermiyor diyeAy gitsin de boşver kendini rahat hisstmek istiyor demekki. Doktor çok önemli ya
Zaten karmaşa bir olayın içindeyiz biz kendimiz karar veremiorz kararı bize bırakmalarına uyuz oluorm.Aynen öyle canım bu doktor ister aşılamaya gidin ister ilaca devam edin etkisini göstermiş dedi ben olsam ilaca devam ederdim deyip gönderdi eşimde sinirlendi doğru düzgün bilgi vermiyor diye
kararı kendimiz verebilsek neden sze gelelim zaten değil mi amaZaten karmaşa bir olayın içindeyiz biz kendimiz karar veremiorz kararı bize bırakmalarına uyuz oluorm.
Tabi canım der ki ilaça devam edersen ne zaman hamile kalacagın belli olmaz 2 ay mı 6 ay mı 1 sene mi?kararı kendimiz verebilsek neden sze gelelim zaten değil mi ama
aynen canım kafamız çok karıştı ama bir yandanda aşılama zaten bu sene anca kışa yaptırabiliriz eşime o zamana kadar ilaca devam et belki normal yoldan oluverir diyorum, oda bir doktora daha görünüyüm ona göre bakarız diyor.Tabi canım der ki ilaça devam edersen ne zaman hamile kalacagın belli olmaz 2 ay mı 6 ay mı 1 sene mi?
Aşılama yaparsan %30 şansın var vs. vs yani sende ona göre karar verirsin. O yüzden bende cok doktor değiştirdimmm.
adam haklı bi görünsün. yapabiliosa ne güzel milletin eşi gitmemek için direnir bırak gitsin.aynen canım kafamız çok karıştı ama bir yandanda aşılama zaten bu sene anca kışa yaptırabiliriz eşime o zamana kadar ilaca devam et belki normal yoldan oluverir diyorum, oda bir doktora daha görünüyüm ona göre bakarız diyor.
gitcek kuzum bir doktor bulmuşta adam çok yoğunmuş bir arkadaşının tanıdığıymış ben müsait bir zamanda sizi arayım gelin sakin sakin konuşalım demiş.adam haklı bi görünsün. yapabiliosa ne güzel milletin eşi gitmemek için direnir bırak gitsin.
hadi inşallah canım.gitcek kuzum bir doktor bulmuşta adam çok yoğunmuş bir arkadaşının tanıdığıymış ben müsait bir zamanda sizi arayım gelin sakin sakin konuşalım demiş.
sen regli oldunmu cnmhadi inşallah canım.
evet regli 28 martta oldum 2 nisanda bitti canım. Yani bugun 9. günüm :) yarında ovülasyon takibi yapmaya başlayacağım.sen regli oldunmu cnm
sizde ki sıkıntı ne canım sebepsizmievet regli 28 martta oldum 2 nisanda bitti canım. Yani bugun 9. günüm :) yarında ovülasyon takibi yapmaya başlayacağım.
canım bende pco var ama doktorum okadar aman aman bişeyin yokmus. Tüplerim açık. ama olmadı.sizde ki sıkıntı ne canım sebepsizmi
hayırlısı olsun canım vakti var demekkicanım bende pco var ama doktorum okadar aman aman bişeyin yokmus. Tüplerim açık. ama olmadı.
bakalım canım haftaya ilacım bitecek sonra hormon testi yaptırayım ne alemdeyim.hayırlısı olsun canım vakti var demekki
inşallah iyi sonuçlar alırsın kuzum ne zamandır deniyorsunuz.bakalım canım haftaya ilacım bitecek sonra hormon testi yaptırayım ne alemdeyim.
valla evlendikten 1.5 sene sonra korunmayı bıraktık şuan 6 yıllık evliyiz.inşallah iyi sonuçlar alırsın kuzum ne zamandır deniyorsunuz.
anladım kuzum tez vkitte nasip olsun inşallahvalla evlendikten 1.5 sene sonra korunmayı bıraktık şuan 6 yıllık evliyiz.
Son 2 senedir cocuk olsun kafasındfayız.Ondan önce korunmadığımızda hiç cocuk istemiyorduk olursa olsun olmazsa olmaz mantıgındaydık hiç aklımızın ucundan geçmiyodu.
İnşallah canım ben şimdi haftaya randevu aldım hormonlarıma baktırcam kadın doğıum doktorauna bak desem hemen tahlil yaparmı?anladım kuzum tez vkitte nasip olsun inşallah
Canım adetin 21. günü birde 3. günü yapıyorlar hormon testleriniİnşallah canım ben şimdi haftaya randevu aldım hormonlarıma baktırcam kadın doğıum doktorauna bak desem hemen tahlil yaparmı?
Devlette yapılcağı zaman adet tarihimi randevuma göre nasıl ayarlayacam ki tutturmam imkansız ama.Canım adetin 21. günü birde 3. günü yapıyorlar hormon testlerini