-
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
Kan tahlili yaptıracağım yarın inşallah olmazsam o daha kesin sonuç vermiyormuşYapsan hafif çizgi şeklinde çıkar galiba ben üçüncü gün test yaptım belliydi çizgi.
Test yap kurtul zaten yeterince umutlusun rabbim gönlüne göre versin.Teşekkür ederim cevabınız için çok umutlanmak da istemiyorum hayal kırıklığı oluyor her seferinde
Benimde adet belirtim yoktu.
O dedigin cok nadir görülen birsey arkadaşım.Kan tahlili yaptıracağım yarın inşallah olmazsam o daha kesin sonuç vermiyormuş
İdrar testinde çıkmazsa kanda da muhtemelen negatif mi çıkar yine de öyle bi kan testi yaptırayım olmazsam.adetim çok gecikirse doktora falan gideyimO dedigin cok nadir görülen birsey arkadaşım.
Idrar da cikmama durumu olabiliyor hcg hormonu idrara kiminde daha gec düşüyor cunku ilk once kanda yükseliyor değer sonra idrara geçiyor.İdrar testinde çıkmazsa kanda da muhtemelen negatif mi çıkar yine de öyle bi kan testi yaptırayım olmazsam.adetim çok gecikirse doktora falan gideyim
Bana mı sordunuz gittim maalesef gebelik yok dedi doktor.adetim dört gün geckmişti test yaptırdığımda.Gittiniz mi doktora
Hayırlısı olsun canım gönlünü ferah tut Allah ne dilerse o olur.Bana mı sordunuz gittim maalesef gebelik yok dedi doktor.adetim dört gün geckmişti test yaptırdığımda.
10 gün adet olmazsan gel demişti doktor
Hala adet olmadım bekliyorum ne olacak hayırlısı artık
canım naptı eşin gittimiHayır canım 3. Kutu bitiyor bu ay gidecek umarım bir kaç hafta önce gitmesi gerekiyordu aslında gitmedi
evet canım gitticanım naptı eşin gittimi
sperm sonucu nasıl doktor ne soledi. İlaç iyi gelmişmievet canım gitti
ilk teste göre artış var dedi ilaç etki etmiş yani bir kaç ay daha kullanacak canım, birde başka bir doktora daha gidecek bakalımsperm sonucu nasıl doktor ne soledi. İlaç iyi gelmişmi
aaa ne kadar güzel aman aman bi artış mı yoksa baya yüksek miilk teste göre artış var dedi ilaç etki etmiş yani bir kaç ay daha kullanacak canım, birde başka bir doktora daha gidecek bakalım
çok fazla bir artış yok canım ama ilkine göre daha iyi dediaaa ne kadar güzel aman aman bi artış mı yoksa baya yüksek mi
cok sevindim canım inşallh olur yaçok fazla bir artış yok canım ama ilkine göre daha iyi dedi
bakalım cnm doktorun tutumunu pek beğenmedik şimbi başka bir doktora daha gidecek doktor pek ilgili değildi eşim güvenemedicok sevindim canım inşallh olur ya
doktor önemli ya.bakalım cnm doktorun tutumunu pek beğenmedik şimbi başka bir doktora daha gidecek doktor pek ilgili değildi eşim güvenemedi
aynen öyle canım tavırları tuhaftı bir doktor bulmuş 1-2 güne kadar oraya gidecekdoktor önemli ya.
Ay gitsin de boşver kendini rahat hisstmek istiyor demekki. Doktor çok önemli yaaynen öyle canım tavırları tuhaftı bir doktor bulmuş 1-2 güne kadar oraya gidecek